Estée Lauder in njene dišave

0
652

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Vse kar je lepo prihaja od njih. Vse kar je polno ljubezni prihaja od njih.  Njihova inovativna, energična in strokovna zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res? Saj veste koža je tista prva, ki jo je potrebno negovati in zadnjo skrbeti.

Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. Kremice ali pudri. Kar želite vam lahko ta znamka tudi ponudi.  A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav. Parfumska hiša ustvarja že vrsto let. Prav zato se je v vseh teh letih nabralo precej dišav, ki jih še zmeraj lahko kupite ali jih testirate. Zelo težko verjamemo, da vas prav nobena od njihovih dišav ne bi prepričala.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo naredili vsako priložnost posebno z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Torej raznolikosti ni le med njihovi izdelki na sploh, temveč tudi pri dišavah. Estée Lauder  posebna hiša, s posebno ponudbo, nekoliko višjimi cenami, vendar za te cene nudijo tudi svojo kvaliteto in za izdelki ponosno stojijo.

Imate vi kakšno najljubšo dišavo iz njihove zbirke? Zaupajte nam jo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj