Estée Lauder Pleasures Delight Ženska dišava

0
155

Esteé Lauder - Pleasures Delight - edp ženski

 

Znamka: Estée Lauder

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2007

Vonj: sladek, sadni, pačuli, karamela, cvetlični, vanilija

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: granatno jabolko, frezija, jagoda, zelene note

Srčne note: lilija, potonika, heliotrop, šmarnica

Spodnje note: pačuli, maršmelov, vanilija, karamela, vrtnica, sladkor

Opis dišave Estée Lauder Pleasures Delight Ženska dišava:

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Njihova inovativna, energična in strokovnaEstée Lauder Sensuous Parfumska voda Ženska dišava zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res?  Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo komplimentirali vsako priložnost z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Estée Lauder Pleasures Delight Ženska dišava je kot ime pove ženska dišava, kar pomeni, da je primerna seveda za ženske. Vonj dišave je   sladek, sadni, pačuli, karamela, cvetlični, vanilija. Vonj je nastal   leta 2007 in je še zmeraj precej priljubljen vonj, ki je prišel iz te priljubljene lepotne in parfumerijske hiše Preizkusite ga.

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Razporedi po:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj