Estée Lauder White Linen Pure Light Breeze Ženska dišava

Estée Lauder White Linen Pure Light Breeze Ženska dišava

Esteé Lauder - White Linen Pure Light Breeze - edp ženski

 

Znamka: Estée Lauder

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2007

Vonj: citrusni, cvetlični, sladek, zeleni, svež začimbni, med

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: pomaranča, kumkvat, bergamotka, bela grenivka, čaj

Srčne note: vrtnica, osmantus, rumena frezija, limetin cvet, neroli

Spodnje note: cedra, tik, med navadne robinije

Opis dišave Estée Lauder White Linen Pure Light Breeze Ženska dišava:

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Njihova inovativna, energična in strokovna zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res?  Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo komplimentirali vsako priložnost z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Estée Lauder White Linen Pure Light Breeze je ženska dišava, kar pomeni, da je primerna seveda za ženske. Vonj dišave je  citrusni, cvetlični, sladek, zeleni, svež začimbni, med. Svež vonj, navdahnjen z nežno in čisto ljubeznijo, ki se ji ne boste mogli upreti. Zadišite po ljubezni. tisti pravi in čisti ljubezni. Med mu daje še posebno piko na i z začimbno mešanico. Diši po ljubezni.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.