Estée Lauder White Linen Pure Ženska dišava

Estée Lauder White Linen Pure Ženska dišava

Esteé Lauder - White Linen Pure - edp ženski

 

Znamka: Estée Lauder

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2006

Vonj: belo cvetje, cvetlični, zeleni, sadni, citrusni

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: malina, grenivka, jabolko, hruška, mandarina, zelene note, frezija

Srčne note: kovačnik, rdeči tulipan, tuberoza, gardenija, jasmin, vrtnica

Spodnje note: pačuli, beli heliotrop, cedra

Opis dišave Estée Lauder White Linen Pure Ženska dišava:

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Njihova inovativna, energična in strokovna zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res?  Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo komplimentirali vsako priložnost z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Estée Lauder White Linen Pure je ženska dišava, kar pomeni, da je primerna seveda za ženske. Vonj dišave je  belo cvetje, cvetlični, zeleni, sadni, citrusni. Svež vonj, navdahnjen z nežno in čisto ljubeznijo, ki se ji ne boste mogli upreti. Zadišite po ljubezni. tisti pravi in čisti ljubezni.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.