Etro Magot Žensko moška dišava

Etro Magot Žensko moška dišava

etro-magot-edt-unisex

 

Znamka: Etro

Spol uporabe: Ženski, Moški

Leto izdaje: 1989

Vonj: aromatični, cvetlični, topel začimbni, lesni, svež začimbni, pudrast

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: bergamotka, limona, perunika, vrtnica

Srčne note: sivka, klinčki

Spodnje note: pačuli, cedra, vanilija, mošus

Opis dišave Etro Magot Žensko moška dišava:

Etro je italijanska modna hiša in proizvajalec oblačil, dodatkov, usnjenih izdelkov in dišav. Ustanovil jo je leta 1968, Gimmo Etro, in je še vedno družinsko podjetje.

Dišave, barve, misli in etrini parfumi so se filtrirali v slikovno knjigo kot receptni album. Nova ideja, da nas spominja, da je prav tako kot kuhanje hrane prvi znak civilizacije, parfum – prefinjeno preoblikovanje aromatičnih zapiskov, ki nas obdajajo – še en vzvišen znak civilizacije. Morda je najbolj skrivnostna in vznemirljiva. Iz tega lahko sklepamo, da je dišava izjemno premišljeno in čutno oblikovana. Morda je tudi to vzrok, da ji ponudite priložnost, da zadiši z vami in ob vas. Naj vas začara z svojim opojnim vonjem, ki so ga zapisali tudi v knjige. Etrova knjiga je izjemno privlačna, saj spodbuja naš pogled o dišavah. Pripravljamo že oči, da zavonjamo neko dišavo, že z barvo dišave pa iskreno pričakujemo neko dišavo z svojo domišljijo.

In z leti je Etro preoblikovala celotno linijo embalaže, izbral bolj sodoben grafični videz, poudaril  motiva v optičnem črno-belem strelu z vijoličnimi detajli, ki so se ujemala z duhom časa in blagovne znamke Etro. Era z nenasilno lakoto za čustva, sublimirana z dišavami, ki jih zdaj lahko nosimo z nami v novih manjših 50-mililitrskih steklenicah, je posebna hrana za čute, ki nas povsod spremljajo.

Etro Magot Žensko moška dišava ima vonj, ki je aromatični, cvetlični, topel začimbni, lesni, svež začimbni, pudrast.  Morda nenavadna kombinacija, a v resnici zelo všečna in zelo nosljiva. Prav zaradi njene raznolikosti, je primerna za raznolike dogodke in za vsak čas v dnevu. Lesna  dišava z pridihom zemlje in različni arom. Zanimiva in vsekakor vredna, da jo preizkusite. Nežna embalaža in močnejša dišavica primerna za oba spola.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.