FROZEN – Liki, ki so očarali vse otroke

0
562

Frozen je očaral ves svet. Princesi Ana in Elsa sta zagotovo očarali tudi vaše otroke? Le kolikokrat so si že pogledali risanko? Le kolikokrat so se že preoblekli v kakšnega od glavnih likov ene izmed dveh princes? Le katera ne bi bila vesela takšnega darila? In sedaj, lahk vaše punčke tudi dišijo po Ani in Elsi. A ni to super? Tokrat vaš navdih za darila za vaše najmlajše.

Od premiere prvega Disneyega risanega filma Frozen leta 2013 sta Elsa in Anna s svojo očarljivo zasneženo in romantično tematiko vstopili v naše življenje ne le kot lika, ki ga ljubijo otroci, ampak tudi kot modni in dodatni vplivi, pa tudi v lepoti segment.

Tematske obleke in ljubki čevlji, bleščeče ličila in dišave so postale del ponudbe; mislim, da sta dve princesi najbolj priljubljeni liki med Disneyjevimi zvezdniki v zadnjih letih (ali kdaj koli prej!). Poleg vseh lutk, igralnih kompletov in igrač sta Anna in Elsa navdihnili še številne druge linije izdelkov, tako za otroke kot za odrasle.

Snežna tema ni priljubljena le med otroki, temveč poganja številne blagovne znamke, da ustvari praznično vzdušje.

Zamrznjena vročica se nadaljuje s premiero filma FROZEN II, ameriškega 3D računalniško animiranega glasbeno fantastičnega filma 2019, ki ga je ustvaril Walt Disney Animation Studios, ki se je prejšnji teden začel prikazovati v kinematografih po vsem svetu, ki sta Elsi in Ani dali nov odmerek priljubljenost. Film je čudovito narejen; pesmi in glasba so odlične, zgodba je navdihujoča in prepričan sem, da bodo oboževalci uživali tako otroci kot odrasli.

V odraslem svetu priljubljenost prinaša pozornost, kar vodi v nov val izdelkov, ki sledijo pustolovščini simpatičnih in tokrat zelo pogumnih sester. Tako nam za mlade ponujajo novo zasnovane dišave, darilne komplete in kozmetične izdelke, od katerih nekateri morda privlačijo tudi nas. Vedno me zanima raziskovanje novih kreacij, še posebej, če so zasnovane tako, da navdušijo naše otroke. Tako ali drugače nas morajo najprej navdušiti, kajne?

DISNEY FROGREN FRAGRANCES disney zamrznjena toaletna voda

Dišava Disney Frozen je bila predstavljena leta 2013 kot sadno gurmansko ustvarjanje (čokolada, vanilija, mandarine in pomaranče ter črni ribez z nerolijem in zelenimi jabolki), ki sta jo navdihnila avantura Ane in Else iz prvega filma.

Poleg te izdaje sta še dve privlačnejši, ki spominjajo na steklenice v obliki zvezde Bond No9. Obstajata dve kreaciji, ena za Ano in ena za Elso. Sestava toaletne vode Anna in Elsa združuje cvetne in sočne sadne note malin, jabolk, vrtnic, jasmina, mošusa, vanilje in mahu, ki so na voljo kot 50 ml toaletna voda.

Toaletna vodica disney princesa elsa

Disneyjeva kolekcija je za kolekcijo Disney Princess dodala dišavo, posebej za princeso Elso, pakirano v prepoznavno flanco v obliki grajskega stolpa v 50ml in 100ml toaleti. Dišava je peneča, citrusno cvetna s pridihom čokolade in maline. Uvodne note združujejo grenivko, pomarančo, jabolko in mandarino, nakar se razvije srce iz črnega ribeza, čokolade in maline, osnovne note pa mešajo vanilijo, breskev in jantar.

Če ste bolj v darilnih kompletih, obstaja več različno oblikovanih, ki vključujejo 50 ml toaletne vode in 75 ml gel za tuširanje.

S temi darilnimi paketi boste navudšili vaše najmaljše. Le katera deklica ne sanja o takšnem darilu pod božičnim drevescem?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj