Gap in dišave?

0
446

Gap,  je ameriško podjetje z oblačili s sedežem v San Franciscu. Gap je le ena od blagovnih znamk, ki vključuje tako oblačila kot dišave. Gap sta leta 1969 ustanovila Donald in Doris Fisher. Leta 1969 sta v trgovini prvič prodajala Levi’s jeans, ki je bil namenjen mlajši populaciji. Do leta 1973 je veriga trgovin narasla na 25 trgovin in se razširila po Združenih državah. Družba je leta 1974 začela prodajati lastna oblačila z zaščitenim znakom. Podjetje Gap se je leta 1983 združilo ozirma pod svoje okrilje vzelo znamko Banana republic. Podobe in proizvodne linije Banana Republic so postale vrhunska trgovina z oblačili, ki jo še danes poznajo potrošniki. Družba Gap,  je leta 1994 uvedla novo znamko Old Navy, s katero je pokrila nižji  cenovni rang trga maloprodajnih oblačil. Danes ima The Gap več kot 3.100 trgovin po vsem svetu.

Dišave za Gap in njeno blagovno znamko Banana Republic proizvajajo v sodelovanju z Inter Parfums, Inc. Prve blagovne znamke Gap so bile v letu 1994 predstavljene štirje unisex vonji – Grass, Earth, Day in Heaven. Družba še naprej proizvaja nove dišave za moške, za ženske pa so še razširili svojo dišavno ponudbo in vključili še spremljajoče izdelke za nego telesa.

Zagotovo poznate njihova oblačila, morda pa je sedaj čas da spoznate tudi njihove dišave. Gap dišave čakajo na vas, da jih preizkusite.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj