Gloria Vanderbilt kultna dišava?

Gloria Vanderbilt kultna dišava?

Lahko bi ji rekli kar kultna znamka dišav. Uporabljale so jo že babice, mame in uporablja se v današnjem času. Glora Vanderbild je bila igralka, pevka, ljubiteljica mode in vsega lepega ter seveda modna oblikovalka. Bila je tudi umetnica, kasneje zelo znana tudi po njenih slikah. A zaljubljena v dišave. Dišave Glorie Vanderbild so se proizvajale vse od leta 1982 pa do leta 2002. Vendar jih seveda lahko kupite še danes, saj so dišave izjemno priljubljene ter tudi prodajane. Morda je prav zato škoda, da se ne proizvajajo in ustvarjajo nove.

Simbol dišav Glorie Vanderbild je na večini stekleničk labod. Prav zaradi laboda so te dišave tudi poznane. Stekleničke so klasične in niso pravzaprav nič posebnega, a verjetno so prav zato posebne.

Dišava Vanderbilt je ena izmed prvih dišav, ki je izšla že leta 1982, kupite pa jo lahko seveda še danes. Je izjemno priljubljena dišava in ena izmed najbolj znanih, ki so nastale izpod rok Glorie. Njen vonj zaznamuje belo cvetje in je topel začimbno sladek. Pravzaprav ljubiteljice tega vonja pravijo, da se mu težko uprejo. Zagotovo bo začaral tudi vas. Preizkusite to kultno in lahko bi ji rekli kar brezčasno dišavo.Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.