Gucci novosti leta 2019

0
321

Ker se počasi bližajo zadnji dnevi leta 2019 in vsi prijetni časi zadnjih mesecev leta 2019, sledi Črni petek, temu sledi Cyber ​​ponedeljek in postopoma v osrčje praznične sezone božiča 2019 in novega leta 2020 z ljubkimi aromami, ki v barviti sledi izžarevajo bistvo sezone dišečih okusov na kratko pogledamo kot zvezda streljanja na temnem zimskem nebu in ozadju zasneženih hribov, da ponovno obiščemo čudovite dišavne stvaritve iz hiše Gucci parfumov. Vse njihove stvaritve, ki so nastale tudi v letu 2019. Seveda niso to vse, so pa tisti posebni bombončki, ki nikakor niso in ne bodo ostali spregledani. In jih bomo nesli s seboj tudi v leto 2020.

Čar sezone. Mir in veselje prodajajo tukaj. Božič vali čarobno palico nad tem svetom in glej, vse je mehkejše in lepše. Odlične trgovine. Odlične izbire. Svet sreče. Odprite svoje srce drugim.

Gucci – Flora Emerald Gardenia
Zelena, barvna emblematika pomladi, ki prenaša svežino in živahnost spremembe letnega časa, je navdih za novo dišavo omejene izdaje Gucci Flora Emerald Gardenia. Gucci Flora Emerald Gardenia je v svoji istoimenski barvi na novo mešana različica dišave iz družine Flora. Parfum se zgleduje po posnetku zgodnjega poletnega jutra, kjer so sadovnjaki, zreli s sadjem, prekriti z roso. In to je bil Gucci začetek pomladi  v letu 2019. In ta dišava je zaznamovala pomlad leta 2019 iz prfumske hiše Gucci. Le komu tole ni zadišalo po pomladi tudi v tem letnem času?

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Prvotni vonj Gucci Bloom je temelj Gucci Bloom Ambrosia di Fiori. V okrepljenem prevzemu tega vonja živahni šopek odlikuje nove sestavine. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori vabi tiste, ki ga nosijo, da proslavijo svoj resnični jaz in čustva, ki jih čutijo.In to je vonj Gucci po poletju. Cvetoče, sadno in živahno poletno. In tale vonj vas lahko ogreje tudi v teh hladnejših mesecih.

Gucci Bloom Gocce Di Fiori
Razvijajoče se sledi, sveže ustvarjene barve, ki so krožile v slabem, dišečem zraku, skladno sledijo melodiji nove sezone. Cvetni listi cvetov prvič zagledajo svetlobo, pulzirajoče brenčanje čebel in zemljo poživijo z vlago. Gocce di Fiori je mešan, da bi sporočil cvetoče prve dni sezone in okrepljeno buro zagotovil v vsem novem, subtilno toaletno toaletno tolmačenje Gucci Bloom. Novo pomladno poletje različice bloom. Nekoliko bolj nežno, kar ponazarja tudi nežno rožnata steklenička, te krasne dišave. Zagotovo vam bo ugajala tudi v teh hladnejših dneh in tako priklicala pomladno poletni čas.

Gucci Guilty
Gucci Guilty, ki ga odlikuje močna aromatična osebnost z nepričakovanim ozadjem, izraža skozi čutnost lesenih not. Sodobna različica klasičnega italijanskega vonja je rojena iz dišave stoletne tradicije, katere dediščino popestrijo plemenite gozdne note in intenzivne note Agrumov – citrusov. Mojster parfumer Alberto Morillas je iz ideje Alessandra Micheleja posodobil svežino tradicionalne  kolonjske vode z uravnoteženjem naravnih vonjav z izjemno živahnostjo italijanskih citrusov. Razvijanje dišave s podpisom Gucci v praznovanje za ženske, ki so popolnoma svobodne v sodobni izjavi o samozavestnem edinstvenem slogu s svojim bleščečim sijajem s pomočjo nove močne izjave #ForeverGuilty Gucci Guilty pour femme Eau de Parfum vonj ponovno zaživi nova preobrazba. Novi orientalski cvetni vodni parfum predstavlja enako bogastvo in vrline. Vrline, ki vas ne bodo pustile ravnodušne in si ga boste zaželeli. Vsakič znova in znova, da popestri vašo lepotno dišavno poličko.

Gucci Memoire d’Une Odeur
Univerzalni parfum, ki ni dodeljen spolu ali času, je Gucci Memoire d’Une Odeur eliksir, ki presega spol glede na njegovo individualnost, da ustanovi novo olfaktivno družino, Mineral Aromatic. Mineralna dišava, ki je mešanica vonjev in čustev: zračna, mošusna, prozorna in pristna. V kombinaciji z Aromatic postane središče Gucci Memoire d’une Odeur. Primerna tako za moški kot ženski spol, zato ji lahko rečemo brez težav kar unisex dišava. Nič ni bolj priročno kot to da lahko oba uporabljata enakodišavo kajne? Lahko pa seveda kupita vsak svojo. Krasno Gucci dišavo, ki vas bo popeljala iz jeseni v zimski čas. Močna, krasna in dišeča.

Gucci novosti iz leta 2019 nas niso pustile ravnodušne. Zares ne. Tako krasne dišave, polne čustev in topline. Pa vi? Imate radi Gucci dišave?