Guerlain L’ HOMME IDEAL

0
475

 

Dišava L´Homme Ideal za moške, izdana leta 2014, je aromatično lesna dišava, ki je nastala v sodelovanju parfumarja Thierry’a Wasser.

Guerlain je legendarna hiša dišav, s 180-mi leti izjemnega poslovanja in sodi med najstarejše na svetu. Do leta 1994 je bila družinsko podjetje, ki ga je vodilo nekaj generacij potomcev.

Dišave so sestavljene iz razkošnih in redkih materialov, kot so francoska vanilja in ylang-ylang, iz lastnih nasadov na otokih Comoro. Hišo Guerlain je ustanovil Pierre-François Pascal Guerlain leta 1828. Začel je z navadnimi higienskimi izdelki in tako nadaljeval ustvarjanje dišav za svoje stranke. Kasneje je razviGuerlainl zelo uspešno in svetovno najbolj priznano znamko lastnih parfumskih in toaletnih vod ter kozmetičnih proizvodov. Podjetje je s svojo prvo dišavo Eau de Cologne Imperiale, ki je nastala leta 1860 pa vse do danes, izdalo že več kot 200 parfumov tako za moške kot tudi za nežnejši spol.

Dišava L´Homme Ideal je nadvse prefinjena in elegantna. Odpre se z zgornjimi notami svežih citrusov, ki vključujejo pomarančni cvet, rožmarin in grenko pomarančo. V osrčju dišavno igro nadaljuje mandelj s kombinacijo zrna tonka. Spodnje lesno usnjene note pa zaključijo dišavo z usnjem, cedro in vetiverjem. Je mamljiva dišava, ki vsakega moškega naredi idealnega.

Steklenička dišave je kvadratne oblike, s črnimi robovi in masivnim pokrovčkom. Na voljo je kot toaletna voda za moške.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj