Heart Of Darkness By Providence Perfume

0
571

Dišava Heart Of Darkness je aromatična dišava za moške, blagovne znamke Providence Perfume in je bila izdana leta 2016. Ustanoviteljica hiše je Charna Ethier, ki je prav tako parfumar oz nos te dišave.

Njihovi parheart of darknessfumi so 100 % naravni in vsebujejo najboljše sestavine (zbrane po vsem svetu), ki so namočene v čisti alkohol (cvetje, drevesa, zelišča, sadje) in ne vsebujejo kemičnih primesi.

Nova dišava Heart of Darkness hiše Providence Perfume je bila ustvarjena po romanu Heart of Darkness (1899), poljsko – britanskega avtorja Josepha Conrada. Sama knjiga opisuje avtorjevo potovanje po reki Kongo kot kapitan parnika evropske trgovske družbe. Suženjstvo, primerjava dveh svetov in razmislek o pravem pomenu besede ´divja´, so nekateri povzetki tem, opisanih v romanu.

Dišava je prepričljivo resna in zapletena. Njen temni značaj ni tako zadržan in preveč čuten kot pri drugih dišavah s temnimi značajskimi lastnostmi. Ponuja funkcije toaletne vode in s tem deluje očarljivo. Dišava ob enem ponuja tudi več poti hkrati, da razišče svoje številne vidike. Na primer mah hrasta ne pripomore veliko, se pa dotika nekaterih nostalgičnih niti in tako naredi celotno stvar v dišavi bolj razumno.

V dišavi vsaka sestavina sodeluje pri vsej svoji kompleksnosti. Je za ljubitelje naravnih parfumov, vendar pa je lahko tudi malo pretirana za tiste, ki jo preizkusijo prvič.

Dišava je po blagosti, gladkosti in aromatičnosti dober uvod v naravne parfume. V ospredju dišave je lesni, zemeljski, balzamični, sveže začinjen vonj z dodatkom kave in arome praprota.

Dišava združuje note hrastovega mahu, mahu cedre, sivke, vetiverja, kave in se nadaljuje z notami muškatovca, zrnom tonke, cedre in labdanumom.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj