Hladnejši dnevi, toplejše dišave

0
1666

Hladnejši kot so dnevi, toplejše dišave iščemo. V teh hladnejših mesecih pridejo na plano note kot so vanilija, bergamotka, sandalovina, cimet, začimbe, lesni vonji in podobno. Največ pozornosti namenite osnovnim notam v dišavi, saj so to tiste, ki ostajajo najdalje. In prav te morajo biti toplejše in nekoliko bolj močne. Sicer dišava ni topla in ni zimska.

Naš nasvet je tudi, da izbirate dišave v obliki parfumov, saj so te bolj močne, bolj obstojne in tudi to je to kar iščemo v hladnejših mesecih. Ne pozabite, da se dišave na vaši koži v zimskim mesecih hitreje razdišijo, ker je koža bolj suha kot v poletnih mesecih. Prav zaradi tega bo izbor dišave v obliki parfuma veliko bolj pametna odločitev, saj bo na koži trajal nekoliko dlje.

Kako izbrati svojo najljubšo?

  • Izberite vonj, ki vas spominja na kaj lepega. Glede na tople vonje so to lahko sladki bomboni ali topla jabolčna pita. Vse je sladko, začimbno in oddaja prijeten topel vonj ali kakšen lep spomin.
  • Izberite začimbno dišavo, saj začimbe oddajajo toplo. To pa iščemo kajne?
  • V kolikor zime ne marate, pa izberite poletni vonj oziroma nekaj kar vas bo spominjalo na poletje. Saj vas bodo že sami spomini pogreli. A ne pozabite izbrati nekaj malce močnejšega in obstojnejšega, saj kot smo že omenili, se dišave malce prej razdišijo prav v zimskem času zaradi naše malce bolj suhe kože.

Karkoli izberete naj vas pogreje, da bol tudi zaradi dišave ta zima malce bolj topla in prijetna.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj