Horoskop za leto 2020 Naše dišave – #1!

0
389

Začetek novega leta se nezadržno bliža. Obrnjen nov list. Zakaj ne bi začeli z dišavami? Z dišavnim horoskopom, da si boste v letu, ki je prišlo znali najti svojo dišavo.

Potrebujete darilo? Zakaj ne bi poiskali namiga v dišavnem horoskopu za vam ljubo osebo?

Dišave in nebesna znamenja (horoskop) sta zanimivi povezavi, ki se jih veliko ljudi drži. Izbrati dišavo je v poplavi dišav včasih skoraj nemogoče kajne? Drogerijske in parfumerijske poličke so polne dišav in prav težko se je odločiti katero naj sploh preizkusimo, kaj šele kasneje kupimo kajne?

Iz tega razloga smo se odločili, da vam predstavimo možnost odločitve glede na vaše nebesno znamenje, oziroma horoskop. Tako kot imajo različna znamenja različne značilnosti, tako imajo tudi različne okuse za dišave. Morda pa na takšen način najdete svojo najljubšo dišavo.

Pa začnimo:

OVEN  (21. marec – 20. april)

Lastnosti: pustolovski, energični, pogumni, navdušeni, samozavestni, hitri, impulzivni, agresivni, strastni.

Note, ki so priporočene za to znamenje: grenivka in modri lotus

Dišavni horoskop: Ovna privlačijo dišave, ki so športne, pustolovske in avanturistične. Skratka živahne.

Moški ognjeni znak je samozavesten in drzen, vendar z mehko žensko stranjo. Ženska ovnica je neustrašna – naravno rojena vodja (in morda malo drhteča), zato ni presenetljivo, da je tudi ženskim ovnicam pomembno, da so dišave živahne in avanturističnega duha.

BIK (21. april – 21. maj)

Lastnosti: zvest, močan, odgovoren, zanesljiv, topel, ljubeč, vztrajen, odločen.

Note, ki so priporočene za to znamenje: granny smith jabolko, jasmin, bambus, bela vrtnica, cedrovina, jantar, mošus.

Dišava horoskop: Bike privlačijo nežne, a hkrati energične dišave.

Moški  ima  potrpežljivost  ter je topel in ljubeč ter zelo zvest. Ženska  je odločna in usmerjena v kariero. Ona je močna in sladka. Ker je bik znak zemlje, so tudi ljudje rojeni v tem znamenju precej ozemljeni. Ali je potem presenečenje, da obema spoloma pristoji Dolce&Gabbana Light Blue? To je globoka dišava, ki jo zaznamujejo očarljive note, ki so sveže, živahne in hkrati nežne.

DVOJČKA  (22. maj – 21. junij)

Lastnosti: vsestranski, duhovit, intelektualec, mladosten, živahen, površen, zvit, sovraži dolgčas, radoveden.

Note, ki so priporočene za to znamenje: mandarina, rdeča paprika, breskev, lilija, geranija, jantar, pačuli.

Dišavni horoskop: Pri dvojčkih je vse o dvojnosti in vsestranski igri med nasprotji: visoke note nizkim notam; intelektualni in igrivi; radoveden in površen.Radi kombinirajo sladko in slano, sladko in kislo, sveže in močno. 

Moški so izjemno drzni, imajo dvojne lastnosti ter so izjemno radovedni. Prav tako ženske, ki se ne razlikujejo veliko od njih.  In medtem ko se  pri  dvojčkih lahko začne svetlo, cvetno in sadno, se konča z bogatimi, globokimi vonjavami jantarja in pačulija. Dvojnost se nadaljuje. Zato je pri dvojčkih velikokrat uporabna kombinacija dveh dišav. Torej dvojčki ne uporabljajte le ene dišave, temveč poizkusite z dvema. 

RAK (22. junij – 22. julij)

Lastnosti: čustveni, domiselni, previdni, zaščitni, modri, prilepljeni, nežni, zapleteni, domači v srcu, tradicionalni, ustvarjalni in umetniški.

Note, ki so priporočene za to znamenje: bergamot, pomaranča, jasmin, vrtnica, pačuli, vetiver, beli mošus, vanilija.

Dišavni horoskop: Ženska raka ima ustvarjalno umetniško dušo – zato ni presenečenje, da bi jo privabili v Chanel Coco Mademoiselle dišavo, ki je navdihnila duh mladega Coco Chanela, ikoničnega modnega oblikovalca, ki je prinesel pariški glamur nase. Rakci so sanjači (svetle note), vendar ostajajo najbolj udobni doma (razburljivi bergamot in pačuli jim pomaga, da si zamislijo svetove, ki presegajo njihovo območje udobja). Torej poizkusite razburljivo dišavo, a hkrati ne pozabite tudi na nekaj domačnosti. 

Tako, pa smo pri koncu. Danes so ovni, biki, dvojčki in raki izvedeli nekaj podrobnosti o svojem horoskopskem dišavnem svetu. Prihodnjič vam razkrijemo podrobnosti za naslednja štiri znamenja. Katera bodo to? Spremljajte nas, saj bodo naslednje dišavne astrološke skrivnosti objavljene kmalu.

Boste ostali z nami? Vsekakor vam to svetujemo, saj boste v nasprotnem primeru zamudili dišavni horoskop za vas ali vašega prijatelja.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj