Hugo Boss – Hugo Iced

0
549

hugo-boss-hugo-iced-edtV začetku leta 2017 izdajajo v modni hiši Hugo Boss novo dišavo linije Hugo dišav, ki so znane po svojih lesno aromatičnih notah ter ledeno hladni svežini in energiji. Dišava Hugo Iced je namenjena mladim, urbanim in modernim moškim, kot naznanjajo v hiši Hugo Boss.

Originalna, prvotna dišava Hugo je izšla že leta 1995. Njeni nasledniki so sledili aromatičnemu stilu prvotne različice, vendar so se od nje tudi razlikovali v različnih vidikih.

Med vsemi različicami najbolj izstopajo Hugo Just Different, Hugo Spray, Hugo Red in Hugo Extreme. Vsaka od teh dišav prinaša aromatično mešanico not, hkrati pa ima vsaka svoj nov koncept, da bi z njim pritegnili mlajše oboževalce parfumov Hugo Boss.

Nova dišava Hugo Iced združuje note zmrznjene mete, divjega čaja, grenke pomaranče, brina in vetiverja, ki pustijo občutek ledene svežine s pomirjajočimi in elegantnimi lesnimi podtoni. Hugo Iced spada v skupino aromatično vodnih dišav, poleg tega čutimo v ospredju tudi zeleni, začimbni, citrusni in lesni vonj.

Svežina dišave odseva tudi na obliki stekleničke, ki sicer ostaja nespremenjena, barva pa je tokrat metalik srebrna. Dišava je na voljo kot toaletna voda v 75 ml steklenički s ceno 45 € ali pa v 125 ml različici s ceno 63 €.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj