Izkoristite pravi nanos parfuma za najboljšo obstojnost

0
972

Veš kako najbolje izkoristiti svoj parfumček? Tako, da ga razpršiš po določenih točkah na telesu.

Katerih? Verjetno si že slišal/a, da je parfum najbolje nanašati na vrat in zapestje, in najverjetneje to tudi počneš a ne? Pa saj to počnejo vsi. Morda je res, da sta ta dva mesta primerna za nanos, a zagotovo ne najbolj primerna za obstojnost in izrazit vonj. Vsaj dokazano ni, da bi bila kaj bolj primerna kot katero drugo. Nekako klišejsko velja, da parfum pride najbolj do izraza tam, kjer imamo najmočnejši utrip srca, ker so tam mesta tudi najbolj topla. A moramo te razočarati, prav nič od tega ni dokazano in se vse skupaj uporablja zgolj iz navade in lahko bi rekli, da se ta navada prenaša iz roda v rod, brez neke konkretne razlage. Ker počne mama ali sestra, pa bom tudi jaz. Znano?

spray-1514264_960_720

Torej kam? Zate imamo tri predloge. Zgornji del zapestja, lase in oblačila. To so tri mesta na katerih bo tvoj parfumček prišel najbolj do izraza, saj je recimo zgornji del zapestja mesto, kjer je pretok zraka večji, lasje in oblačila, pa bodo zaradi olj v parfumu bolj vpila dišavo samo in posledično bo vonj močnejši ter seveda bolj obstojen. Kaj praviš? Obljubimo, da se splača poizkusiti.

Dovoli svojemu parfumčku, da pride do izraza in izkoristi njegov vonj in moč maksimalno. Seveda, pa ne pozabi, da je obstojnost in moč parfumčka odvisna predvsem od količine vsebnosti olj v dišavi sami.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj