Jesen in naša koža

0
337

Koža je naš največji organ in temu primerno, bi jo morali tudi spoštovati. Pa jo?

Namenjate negi koće oziroma proizvodom za nego kože toliko poznorosti kot svojim dišavam? Namenite negi kože toliko denarja kot dišavam? 🙂 Seveda so dišave del našega vsakdana in so zelo špomembne v našem življenju, a prav tako bi morala nbit tudi nega naše kože.

Jesenski čas prinese nove potrebe kože, ki je poletni čas ni poznal. Koža postane bolj suha, občutljiva. Bolj je izpostavljena vremenskim soremembam. Jesen je čas, ko nam vreme prinaša tako visoke kot nizke temperature. Sonce, dež, veter, hladna jutra. Vse to vpliva na našo kožo in njeno stanje. Pomembno je, da njene potrebe prepoznamo in ji pravočasno damo to kar potrebuje. Tako se bomo izognili hujšim posledicam na koži, ki bodo od nas zahtevali še več vlaganja v samo nego.

In kaj je najbolj pomembno?

Dobra vlažilna in hranilna nega glede na tip vaše kože ter seveda pravilna prehrana. Saj veste lepota kože prihaja od znotraj in iz nas samih. Kreme izbiramo glede na kvalitetne sestavine za posamezen tip kože. In predvsem opazujemo reakcije kože. Saj veste, smo unikatni in takšne so tudi naše kože. Popolnega proizvoda za vsako kožo ni. Zato je pomembno, da opazujemo. In izberemo ter uporabljamo to, kar naši koži najbolj odgovarja.

Kako pa vi negujete vašo kožo? Se zavedate pomena le tega? Ji posvečate dovolj pozornosti?

Spremljajte nas še naprej, saj se še zagotovo dotaknemo nege kože in vam z veseljem pomagamo pri izbiri.

Naj bo jesensko razvajanje kože tisto pravo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj