Jesenske dišave

0
1076

Jesen že pošteno trka na naša vrata. Kar pa pomeni tudi nižje temperature, ki prinašajo toplejša oblačila ter tudi toplejše dišave. Z jesenskim časom pridejo tudi malce bolj topli vonji dišav, ki jih uporabljamo. Seveda ni nič narobe, če še naprej uporabljate sveže vonje vendar smo prepričani, da vam bodo v tem času veliko bolj odgovarjali malce močnejši in ne toliko sveži vonji.

Poraja pa se zagotovo vprašanje kako jih izbrati? Ključ je seveda v iskanju dišav po notah in sestavinah. Poiskati moramo dišave, ki vsebujejo toplejše note – kot je denimo vanilija, mošus, začimbne mešanice in podobno.

Izbira je seveda ogromna. Na naši strani lahko izkoristite opcijo iskanja dišav po dišavnih notah, kar vam bo zelo zoožalo izbor in boste tako veliko lažje prišli do dišav, ki jih boste šli kasneje lahko testirat v drogeriji/parfumerijo.

Prvi iskalnik v Sloveniji, kjer lahko najdete svojo dišavo z izbiro vonja in sestave parfuma! Predstavitveni video za naš iskalnik najdeš tukaj: Kako uporabljati iskalnik dišav.

Preveri in izberi na najlažji način 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj