Jesenske dišavne novosti #2

0
287

Dišavne novosti kar dežujejo. Seveda razumljivo, saj je menjava sezone kot nalašč za to.

Če kupite novo dišavo se z njo radi pohvalite kajne? In kaj bi bilo bolj prikladno kot, da to naredite ob začetku novega letnega časa? Tokrat nekaj novost znamk Tom Ford, Gucci, Chanel in še več. Če vam je všeč nekaj začinjenega in drznega ali lahkotnega in cvetličnega, so to novi vonji, po katerih boste dišali povsod preostalo leto. Pa poglejmo katere novosti smo vam pripravili danes.

GUCCI Mémoire d’une Odeur Eau de Parfum

Harry Styles je za Dazed Beauty povedal, da ta zemeljska nova dišava diši “cvetlično, čisto, ne težko. Diši po tem, kot si predstavljam, da diši po hiši – torej domače.” Dišava je prav tako unisex, kar pomeni, da je primerna za oba spola.

LANCOME – Idôle

Vrtnica je zvezda te dišabe, vendar to še ne pomeni, da je Lancomeov najnovejši parfum močan ali starinski. Pravzaprav mešanica citrusov, jasmina, vanilije in mošusov naredi ta parfum z Zendajo kot lahkoten in zelo nosljiv za čisto vsak dan.

MAISON MARGIELA – Replica Whispers in the Library Eau de Toilette

Isnpirirana s strani Oxforda leta 1997, je unisex dišava, torej ne pozna spola pri uprabi. Primerna tako za moške kot ženske.  Vonj prave vanilije, pa bo očaral prav vsakega, ki ga boste srečali. Naključno ali ne naključno.

CHANEL – LES EAUX DE CHANEL PARIS-RIVIERA Eau de Toilette

Če težki vonji preprosto niso za vas, bo s to novo Chanelovo dišavo tokrat drugače. Najnovejša Chanelova linija Les Eaux de Chanel je vse o dcitrusih z živahnimi in svetlimi notami sicilijanske pomaranče in nerolija. Kar pomeni nič težka, nič vsiljiva ampak preprosto lahkotno nosljiva. Brez težav jo lahko imate za vsak dan ali za kakšen bolj pomemben dogodek. Chanel je pač Chanel. Nenadomestljiv. Za nekatere.

OUAI – North Bondi Eau de Parfum

Ouai’s North Bondi je popolna mešanica citrusov in cvetnih not, zaradi česar je idealen za mesece, ki vodijo do zime. (V formuli je bergamot, italijanska limona, rose de mai, vijolični in beli mošus). Nežen a hkrati zelo opažen vonj, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

TOM FORD – Métallique Fragrance

Bodimo realni: to dišavo je vredno kupiti samo za stekleničko v kateri se dišava nahaja. Toda če običajno vonjave gospoda Forda prekočite ker so njegovi vonji zelo težki in za vas tako nenosljivi, se boste morda zaljubili v to, cvetno vanilija vonjavo, ki ni tako močna kot vse ostale njegove dišave. Pravzaprav je zelo čutna in ženstvena.

BOTTEGA VENETA – Illusione For Her Eau de Parfum

Steklenička je zelo všečna in moderna, a vonj je še boljši. Begramont, črn ribez, cvetovi pomaranč, zelene fige, olivni les in potonika ga naredijo zelo posebnega in zelo modnega.

FLORAL STREET – Black Lotus Eau De Parfum

Blagovna znamka dišav s sedežem v Veliki Britaniji se je pravkar preselila v ZDA. Kar pomeni, da so začeli tudi še bolj nadgrajevati svoje vonje. Poskusiti je treba toliko parfumov Floral Street, naš najljubši za jesensko vreme pa je topel in začinjen črni Lotus z notami jasmina, žafrana in papirusa. Zagotovo vas ne bo pustil ravnodušne.

Želite še več jesenskih novosti? Vsekakor bomo za to posrbeli, zato nas spremljajte še naprej.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj