Jesenski favoriti: Gucci Oud Eau de Parfum

0
266

Gucci Oud Eau de Parfum je naslednji favorit te jeseni. Le kdo ne bi želel imeti v zbirki taki čisto pravi jesenski vonj? 

Ustvarjen za prave poznavalce, je Gucci Oud močno zapeljiv vonj, pridobljen iz vzhodnih sestavin, ki odlično zajame duh Guccija. Intenzivno bogata dišava je ustvarjena z edinstvenim virom Oud, ki je 100% naraven. Vonj  hruške, maline in žafrana; donos do bogatega cvetja bolgarske vrtnice in pomarančnega cveta. Pačuli in infuzija Amber Musk krepi globoko čutnost Ouda v središču. Tako moški kot ženske lahko utelešajo duh pravega razkošja z glamuroznim, bogatim in eksotičnim prežetim vonjem Gucci Oud.

Guccio Gucci je svojo modno hišo ustanovil leta 1921. Medtem ko je delal v hotelu Savoy v Londonu, je močno opazoval elegantno in modno prtljago, ki so jo prevažali bogati popotniki. Ti razkošni dizajni in prizadevna izdelava florentinskih obrtnikov so navdihnili Guccija, da je razvil svoje modne modele.

Blagovna znamka je bila prvotno znana po kakovostnih usnjenih torbah in kosih s konjeniško tematiko. Med prvo svetovno vojno je bilo usnja malo, zato je podjetje moralo razviti izdelke iz jute, konoplje in platna, ki so navdušili potrošnike po vsem svetu. Podjetje je svoj znani logotip z dvojnim G sprejelo v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, prva dišava pa je bila predstavljena leta 1974.

Gucci je zares nepogrešljiv kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj