Jesenski favoriti vseh časov: Calvin Klein Obsessed

0
462

CALVIN KLEIN OBSESSED kot ponovna iznajdba ikonične dišave zbuja spomin skozi vonj. Te prepričljive dišave mešajo spomin in željo, moško in žensko, preteklost in sedanjost, odmevajo izvirno OBČUTJE, vendar še vedno zameglijo in preoblikujejo vonje tako za moške kot ženske.

V središču OBMOČJA ZA ŽENSKE je spomin na preteklo ljubezen, ki ga sproži vonj drugega na koži. Spol je je malce moški in prekriven s tradicionalno moško noto – belo sivko – za žensko dišavo, ki skupaj s kremnim mošusom obdaja uporabnika in ženskemu parfumu doda občutno toplino. Prav ta napetost, kompulzivni pritisk in poteg očara uporabnika, da se vedno znova vrača k dišavam.

Zgornje opombe: sveti citrusi; Neroli Essence; Srčne note: vijolični list; Bela sivka; Vijolična žajbelj Osnovne note: mošus; Ambrette; Mošus

To ponovno odkrivanje ikoničnih dišav Calvin Klein “Obsession” prihaja s pomočjo čiste, prozorne embalaže in androginih vonjev: ženska dišava je zgrajena na tradicionalno bolj moški vrhunski noti (sivka), moška različica pa vsebuje subtilno interpretacijo vanilije.

Kako jo uporabljati? Razpršite na pulzne točke po telesu: vrat, dekolte, zapestja, gležnje, da povečate intenzivnost dišave.

Calvin Klein je sinonim za oblačila, modne dodatke in seveda tudi dišave. Le kdo ne bi želel imeti ene lepe dišave z njegovim podpisom. Morda je že to jesen priložnost, da si jo privoščite.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj