Jesensko razvajanje z Louis Vuitton

0
306

Louis Vuitton Attrape-Rêves je super jesensko razvajanje s prijetnim toplim vonjem. 

Hiša Louis Vuitton dodaja novo dišavo svoji ženski kolekciji Les Parfums Louis Vuitton – Attrape Reves ali Dream Catcher, ki se zgleduje po pričakovanju čarobnih trenutkov v vašem življenju, kot je meteorna voda.

Mojster parfumerja Jacques Cavallier Belletrud se je odločil za dešifriranje tega občutka čudenja in začudenja, ki ga čutite v takšnih življenjsko pomembnih trenutkih, in ujeti njihovo čarobnost v eni sami steklenici. Smer te skladbe je bila opisana kot “eksplozivna, živahna in presenetljiva.” Čarobni trenutki v življenju so le malo in Louis Vuitton želi poskrbeti, da boste te trenutke podoživeli vsakič, ko nosite to nepopisna, čutno dišavo.

Zgornje note tega parfuma sestavljajo Bergamot, Ginger in Lychee, edinstvena mešanica sestavin, ki se drugače ne mešajo. Srce tega parfuma je predvsem cvetoče, vendar te edinstvene sestavine mislijo drugače. Srce te mešanice je sestavljeno iz potonike, kakavovega cvetja in turške vrtnice, spominja na vse posebne trenutke, ki ste jim bili priča, zaradi česar jih ponovno podoživite. Osnova ima Patchouli bistvo, sestavino, ki združuje vse vidike vašega parfuma in naredi veliko izkušnjo, po kateri je znan Louis Vuitton.

Iskanje vonja, ki deluje za vas, je lahko težaven podvig. Še posebej kot sodobna delovna ženska – v življenju moramo nositi veliko klobukov, zato je edino pošteno, da naši parfumi odražajo isto: z edinstvenim vonjem, ki je brezčasen, eleganten in tudi seksi.

Na srečo  je Louis Vuitton uslišal naše molitve in nas blagoslovil z dišavo, ki počne ravno to.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj