Jesensko s Calvin Klein

0
199

Jesensko s Calvin Klein za bolj dišečo jesen z njegovo dišavo Obssesed. Calvin Klein ima lep nabor dišav, a veliko je takih svežih pomladno poletnih vonjev. A ta je drugačen. Nekoliko jesensko obarvan vonj, drugačen od njegovih ostalih in s katerim boste začutile pravi jesenski utrip. Kot listje ki pada z dreves in se nam kopiči pod nogami na sprehodu. Vonj je nežen, ženstven in predvsem takšen, da vas bo malce ogrel v teh hladnejših jesenskih dneh. Pa ne samo vas tudi dušo in srece. Vaše in vaših bližnjih. Vam je všeč ta jesenski duh? Začinite si ga še dodatno s tole krasno Calvinovo dišavo, ki vam bo pričarala prave jesenske dni.

Na vrhu not so citrusi, nerolijeva esenca, Elemi.
Srce not prikazujejo vijolični list absolut, bela sivka, vijolična kadulja.
Bazo oziroma osnovo not pa pričara mošus, amretta, muskenon.

Orientalska aromatična zelena. Ženska interpretacija orientalske lavendarke.

Seveda pa je Calvin Klein tokrat mislil tudi na moške in razvil tudi moško različico, ki se ji prav tako ne boste mogli jesensko upreti.

Moška različica Fougère je v nasprotju z žensko toplino v dišavi; dišava ki se oblikuje okoli baze Bele sivke, kremasti muski pa ovojnico in čutno zmehčajo. Napetost aromatičnih vrhunskih not z gladko kremnostjo, dodatno raziskuje napetost med moško in žensko dišavo.

Katera dišava pa bo vaš jesenski izbor za letošnjo jesen? A pohitite saj zima že zares hitro trka na naša vrata.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj