Jil Sander Sun Men Sport

0
590

Blagovna znamka Jil Sander je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1973 kot klasična modna hiša. Ustanoviteljica te blagovne znamke je oblikovalka Jil Sander, ki je zaslovela z oblačili in kasneje tudi z dišavami. Prvi dišavi izdani leta 1979 sta bili Jil Sander Pure Woman in Jil Sander Pure Man.

Jil Sander

V januarju 2017 je Jil Sander izdala svojo novo dišavo za moške, imenovano Jil Sander Sun Men Sport. Podobna je predhodni različici Jil Sander Sun Men, izdani leta 2002. Sestava izžareva svobodo, pozitiven odnos in odmerek elegance v novi dimenziji energije. Parfumar te dišave je Olivier Pescheux.

Jil Sander Sun Men Sport je lesno aromatična dišava za moške, ki je polna optimizma in sestavljena iz pozitivnih vibracij.

V ospredju dišave je praškast, cvetlični, sveže začinjen lesni vonj. Odpre se z zgornjimi notami ingverja, kardamoma in bergamotke in tako pusti vtis sijaja in elegantne svežine. Zapeljivo osrčje sestavljata vijolica in ciklama, spodnje note pa zaokrožajo dišavo s čutnim mošusom, eteričnim oljem akigalawood, ki ga sestavljata poper in izvleček pačulija in sintetične spojine kašmirja.

Steklenička je v stilu prvotne različice, poudarja kompozicijo celotne dišave, vendar tokrat v močni rdeči barvi. Na voljo je kot toaletna voda za moške.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj