JIMMY CHOO – L’Eau

0
590

Hiša Jimmy Choo je izdala novo dišavo v  liniji Signatur. Dišava L’Eau.  Ustvarila jo je  parfumerka Juliette Karagueuzoglou, ki je izjemno uspešna ženska parfumerka in tudi večkrat nagrajena za svoje dišave. Sama bi jo opisala kot cvetlični vonj s pridihom sadja in mošusa. Čutiti je hibiskus, nektarine, potonike in cedrovino. Navdih za stekleničko je dobila pri beneškem Muranskem steklu. Želela je eleganco, čutnost in razkošje. In vse troje je tudi dobila in odlično zadela. Dišava je že na prvi pogled več kot elegantna in zelo razkošna. Izjemno moderen dizajn stekleničke ji daje dodatno vrednost in kar kliče po tem, da se ustavimo na dišavi že s pogledom. Le kdo se ji lahko upre?

 JIMMY CHOO L EAU_40ML_BOTTLE + PACKAGING

“Jimmy Choo L’Eau ujame duh slastnega in žejnega hibiskusa, ki je pomešan z lubjem, sadjem in lesom. Za sijočo ženstveno in čutno dišavo.  ” Juliette Karagueuzoglou, parfumerka

Dišava v naše drogerije in parfumerije prihaja že v mesecu marcu. Tako, da jo že lahko preizkusite in ji podarite kakšen trenutek svojega časa. Pa saj se ji že zaradi njene prefinjene stekleničke ne boste mogli upreti.

Gre za poletno dišavo – saj se trudi izražati dinamično, avanturistično in žarečo žensko. Nežna, elegantna in hkrati drzna. In prav poletje je čas ko se čuti največji avanturistični duh. Čas ko potrebujemo nežnost in hkrati eleganco ter predvsem svobodnost. In prav to se čuti v tej dišavi.  Obvezni modni dodatek v obliki dišave za to poletje, ki vam bo pričaral na eni strani čutnost – za kar poskrbi hibiskus, na drugi strani svobodo za kar poskrbi saden vonj.

Zgornje note pričarata: bergamotka in cvet hibiskusa – ki s svojimi čari naredita dišavo čutno.

Srednje note: nektarina in potonika – poskrbita, da dišava dobi pridih svobode in poletne lahkotnosti.

Spodnje note: cedrovina in mošus – zaključita dišavo s kančkom prefinjenosti, elegance in ženstvenosti.

Dišava je v ženstveni nežno roza embalaži – tako zunanja embalaža kot steklenička, ki skupaj zares tvorita eno čudovito celoto prefinjenosti in nežne  ženskosti hkrati. Steklo stekleničke je izdelano po že omenjenem navdihu beneškega Murano stekla, kar ga naredi še bolj ženstvenega, nežnega ter privlačnega tudi zaradi vzroca na le tej. Steklenička daje občutek elegance. Tudi pokrovček je v nežno roza barvi z metalnimi robovi, kar mu doda tisto piko na I in pričara zares popolnost embalaže te čudovite dišave.

Za njihovo oglasno kampanijo so izbrali Catherine McNeil – odličen avstralski model, ki je svojo nalogo opravila izjemno. Lepo, nežno in poletno. Kot je dišava sama in kakor je ona sama.

Kaj pravite? Ste za L’Eau ? Preizkusite to čudovito dišavo še pred pričetkom poletja in si pričarajte občutke tega letnega časa s pomočjo dišave že sedaj.

L’Eau  te pričakuje – na poličkah drogerij in parfumerij. Že danes. Bodi avanturistična, nežna, prefinjena in hkrati svobodna. Bodi L’Eau.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj