JUICY COUTURE I am Juicy Couture

0
330

JUICY COUTURE I am Juicy Couture je posebna dišava posebnega ustvarjalca. 

Zmeraj znova navduši z njegvimi posebnimi stekleničkami. Za dekle, ki živi in ​​diha Juicy Couture in želi vedno več. Juicy Couture je razglasila novo leto dekleta “It”. Za obeležitev priložnosti glamurozna modna znamka razkrije novo, nepozabno dišavo, jaz sem Juicy Couture, in kot obraz dišave napoveduje supermodel Behati Prinsloo.

Jaz sem Juicy Couture v vsaki sočni deklici zbujam glamuroznega upornika. Z dizajnom, ki je dobesedno obrnjen na glavo, steklenica predstavlja prefinjeno in sodobno silhueto. To krepko izjavo dopolnjujejo ženski dotiki na pokrovčku – ikonični nakit Juicy Couture in podrobnosti verige.

  • Note: Sončno Pomelo, Malina, pasijonka, Gardenia, Rose de Mai, Heliotrope, sladek grah, Les iz kašmirja, Motive Muski, Candied Amber.
  • Slog: Sočno. Čutni. Zasvojenost

O znamki: Nekoč sta dve ženski ustvarili najbolj simpatične kapucarje iz velurja in ujemajoče se hlače. Linija se je imenovala Juicy Couture in vsaka starleta v Tinseltownu jo je morala imeti. Kmalu zatem je to storil tudi preostali svet. Zdaj je nekoč majhna blagovna znamka zacvetela v modni imperij, skupaj z oblačili, čevlji, nakitom, torbicami in nazadnje dišavami. S pridihom muhastega, ženstvenega šarma, zaradi katerega so oblačila in dodatki etikete tako neustavljivi, dišava s podpisom ponuja lojalistom blagovnih znamk in novincem še en način oblačenja v Juicy Couture.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj