Kaj imajo skupnega noži in parfumi?

0
393

A ni malce čudno primerjati nože in parfume? Ja se strinjamo, zares je čudno primerjati nož in dišavo. A morda se bo zdelo malce manj čudno, če vam povemo, da jih primerjamo zato, ker podjetje ki izdeluje nože izdeluje tudi dišave. Ali pa je to še bolj čudno? Morda je čudno in nenavadno, a je še kako resnično. Ne verjamete? Potem sledite naprej.

Zagotovo vam je znamka Swiss army izjemno znana, a zagotovo ne zaradi dišav. Gre za svetovno znano znamko, ki proizvaja izjemno kvalitetne švicarske nože. Že leta 1897 je bil izdelan prvi vsestranski in funkcionalni švicarski nož in podjetje je znano po svojih nožih še danes.

A zagotovo niste vedeli, da podjetje proizvaja in ustvarja tudi svoje dišave. Znamka zajema tako ženske kot moške dišave v različicah toaletne vode ali parfumske vode. Njihove dišave so narejene za aktivne ljudi z avanturističnim duhom. Zaupajo ji mnogi in mnogi poznajo njihov rdeč simbol z belim križcem. Dišave so izjemno priljubljene in iskane zato vam priporočamo, da jih preizkusite tudi vi. Torej – če ste športnega in avanturističnega duha, poiščite znano Swiss Army znamko in zadišite po njej.

Torej noži in dišave? Se ne zdi več tako zelo čudno kajne? Vsekakor na prvi pogled ti dve stvari nimata nič skupnega – a priznati je potrebno, da je podjetje uspešno pri izdelavi obojega. Kolikor so noži univerzalni in vsestranski so tudi njihove dišave. Morda se pustite presenetiti in enkrat za spremembo poiščite tudi njihovo dišavo. Zagotovo vam bo všeč, prav tako kot njihovi noži.

V življenju dnevno srečujemo zares čudne stvari – danes skupne točke nožev in dišav. Kaj pravite?

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj