Kaj imata skupnega Giorgio Beverly Hills in Elizabeth Arden?

0
503

Ime Beverly Hills je že samo po sebi moderno oziroma priljubljeno. Morda je prav zato ta znamka postala tako priljubljena.

Giorgio Beverly Hills je ameriška blagovna znamka, ki sta jo ustanovila Fred in Gayle Hayman leta 1961. Poimenovana po luksuznem butiku, katerega navdahnjena parfumska embalaža je navdahnila žareča in bela črtasta tenda.

Dišave Giorgio Beverly Hills je leta 1981 začel Fred Hayman in nato žena Gale Hayman z navdušenjem, ki je običajno namenjena velikemu lansiranju parfumov in še nikoli prej ni bila vidna za samostojno znamko butikov. Ljubezen ali sovražnost, vonj je osvojil javno domišljijo v osemdesetih letih in je bil popolnoma primeren za modne načrte. Giorgio Beverly Hills je bil eden od prvih vonjev, ki se tržijo z novo tehnologijo dišavnih trakov, kar je omogočilo prodajo po direktni pošti.

Leta 1987 je bila dišava Giorgio Beverly Hills prodana Avonu za neverjetnih 165 milijonov dolarjev, butik pa je pozneje spremenil svoje ime v Fred Hayman Beverly Hills.

Dodatne dišave so bile proizvedene pod oznako Giorgio Beverly Hills, vendar je prvotna dišava z intenzivnimi cvetnimi notami še vedno najbolj priljubljena. Še danes se proizvajajo – nedavno so praznovali svojo 30. obletnico. Imetnik dovoljenja za dišave Giorgio Beverly Hills je danes Elizabeth Arden.

Torej, kaj imata skupnega kaj imata skupnega Giorgio Beverly Hills in Elizabeth Arden? Odgovor najdete v prejšnjem odstavku. Zagotovo zanimivo dejstvo in zagotovo se veselimo tudi prihodnjih ustvarjanj in izdaj navedene dišave. Zagotovo bodo dišeče.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj