Kaj podariti: GLOSSIER Glossier You Eau de Parfum

0
255

Pričenjamo dneve namigov, kaj podariti in izbrati za božično ali novoletno darilo. Morda celo miklavževo. Saj veste, čas beži in čas obdarovanje se nezadržno bliža. In zagovot ste med tistimi, ki si vsako leto rečete, da boste pa tokrat res prehiteli gnečo in darila kupili prej. Tukaj vam z veseljem pomagamo mi. Pripravili smo nekaj predlogov, ki jih bomo delili med vas v naslednjih dneh…zato nas spremljajte.

Danes vam predlagamo: GLOSSIER Glossier You Eau de Parfum

Diši po: sveže oprana, čista majica ali sveže oprano perilo. Vzemimo si trenutek, da ocenimo, kako čudovita je ta roza Glossier dišava.

Ergonomska steklenica ima  potisk in obliko za naš palec, ki omogoča, da dišava popolnoma sede v roki.

Blagovna znamka, ki jo opisujejo kot “vašo kožo, vendar boljšega vonja”, ima subtilne note Ambrette in mošusa, ki dišijo tolažilno in zelo znano.

Glossier You, prva dišava tisočletja lepotne blagovne znamke. Ta minimalističen vonj ima globino – in raziskave, to podkrepijo. Osrednja linija Glossier You je sestavljena iz treh glavnih igralcev (a.k.a. osnovne note) vključuje: Ambrette, toplo, prijetno noto; ambrox, gladka, slana aroma; in dolgotrajen mošus. Dišava je bolj topla od večine, zahvaljujoč svojemu toplemu središču, vendar ponuja nekaj spodbudnih not – penečega roza popra in zemeljske korenine irisa – na vrhu, da pritegne vašo pozornost – in jo obdrži.

Ste pripravljeni na tole super darilo? Namignite komu, da si ga žežlite ali pa uporabite naš namig. Splača se.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj