Kaj pomeni dišati kot miljon eurov?

0
595

Kaj pomeni bogat vonj? Kaj pomeni dišati kot miljon eurov?

Seveda vsi vemo, da samo zato, ker dišava stane veliko denarja, ne pomeni, da diši dražje. Prvič, praktično vsaka dišava zunaj dorgerij stane kar nekaj eurov, vendar le ti vonji lahko sporočajo sporočila, ki segajo od “sem našel dišavo, ki izraža, kdo sem, in všeč mi je”, da “nimam svojega mnenja in bom kupil karkoli. Take dišave lahko hitro izražajo vonj, ki lahko dajejo vtis poceni dišave . (Na žalost pa lahko kljub temu porabite tudi na stotine eurov in vseeno dišite kot poceni vonj). Nasprotno pa so lahko nekatere sorazmerno poceni dišave uspešne in uspejo priti celo med elitne zvezde v drage dvorane.

Tudi “okusni” in “bogati” niso enaki. Samo zato, ker ima nekdo denar, ne pomeni, da se lahko ponaša tudi z dobrim okusom.  In ni nujno, da kupite bogat vonj in boste tako tudi dišali. Vse je odvisno tudi od situacije v kateri dišavo nosite ter seveda tudi od okolice.

Torej, kaj potem diši kot bogat vonj? Malce smo pobrskali in prišli do ugotovitve, da se pravzaprav med bogatimi in zelo priljubljenimi vonji največ omenja  Chanel št. 5. Bogat vonj pomeni  tudi tradicionalni vonj in neko tradicijo. Kar Chanel no. 5 zagotovo je.  Po drugi strani, pa se najde veliko nasprotnikov te dišave, ki celo trdijo, da jim ne diši in da nikakor ne deluje bogato. Tako spoznamo našo različnost, naše široko razlikovanje v vonju.

Menim, da denar ne pomeni nujno okusa in ne pomeni nujno vonja ki bo dišal vsem. Zagotovo pa vsi hranite eno tisto dišavo, ki je malce dražja in jo uporabite za posebne priložnosti. In morda je prav ta dišava za vas tista, za katero lahko rečete da diši za vas bogato oziroma dišite z njo kot miljon eurov.

Kaj pomeni za vas “bogat” vonj? in kaj pomeni za vas poceni dišava? Ali izbirate glede na splošna mnenja ali se zgolj zanašate na svoj nos?

Okusi in vonji so različni in moj predlog je, da zaupate svoji intuiciji. Še tako bogat vonj lahko diši ceneno, če ga nekdo ne zna nosit, ali ga uporabi ob napačnem času in na napačnem mestu. Zaupajte sebi in svojemu vonju. Zagotovo ne boste zgrešili.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj