Kaj prinaša znamka ESPRIT?

0
490

Kaj prinaša blagovna znanka Esprit? Jo poznate? Zagotovo.

Esprit, prva misel so zagotovo modna oblačila, obutev ter modni dodatki. Tukaj je Esprit zagotovo dobro zastopan z svojimi oblačili. Druga misel pa seveda, da k vsemu temu spadajo tudi dišave. A v veliko trgovinah nimate možnosti kupiti enake znamke oblačil, obutve in dišav. Kar zagotovo manjka marsikomu. Zato je modna hiša Esprit ustvarila tudi svojo dišavno kolekcijo, ki je namenjena, moškim in ženskam vseh starosti. Njihove dišave se glede na vonje razlikujejo po intenzivnosti, vsem pa je skupno to, da so namenjene sproščenemu okolju, saj so takšne tudi same. Pravzaprav se skladajo z njihovimi oblačili, ki kljub vsej elegantnosti, ki jo premorejo nosijo v sebi tudi nekaj športnega duha.

Lahko bi jim rekli, da so brezčasne, saj jih ne moremo deliti na starost. Morda je temu tako predvsem zato, ker imajo v sebi nekaj sproščenega športnega pridiha. Preprosto izberite vonj, ki vam je všeč. In brez skrbi, Esprit ve kaj počne. Znamka je bila ustvarjena že leta 1968 zato imajo za seboj že ogromno izkušenj. In čeprav so se dišave sprva prikupile predvsem mlajši populaciji so vedno bolj priljubljene tudi pri starejših ljudeh. Cenovno so namreč dostopni vsem, vonj pa je prav tako takšen, da ne nosi starosti.  In super je, da se lahko ob obisku trgovine Esprit oblečete tudi v dišave. Torej, če iščete sproščene vsakdanje dišave in dišave, ki imajo dostopne cene je zagotovo Esprit prava izbira. Večina Esprit dišav je v obliki toaletne vode, kar pomeni, da niso tako zelo koncentrirani, a kljub temu se ponašajo z dobro obstojnostjo. Vsekakor pa je vsem Esprit dišavam skupno to, da jih lahko nosite ne glede na starost, okolje ali dogodek.

Esprit dišave se prilagodijo vsem življenjskim situacijam, ter v naš vsakdan vnesejo predvsem športno sproščenost. Imate kakšno ESPRIT dišavo? Katera je vaša najljubša?

Mi smo za Esprit pa vi?

Preverite njihove proizvode, prepričani smo, da vas ne bodo razočarali.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj