Kako podaljšati obstojnost dišavi?

0
500

Zagotovo je cilj vsakogar, ki kupi neko dišavo, da je le ta čim bolj obstojna kajne? Vsekakor je ogromno odvisno od dišave, ki jo kupimo. Cena seveda igra svojo vlogo pri tem. Od dišave, ki je zelo poceni ne moremo pričakovati velike obstojnosti. Vsaj ponavadi ne. Vendar pa se nam velikokrat in nemalokrat zgodi, da tudi dražje dišave na nas ne dosegajo dovolj dobre obstojnosti. Seveda ni vse odvisno le od cene temveč tudi od naše uporabe.  Pri nekaterih dišavah je dobro upoštevati tudi nekatere trike, ki vam jih razkrivamo v nadaljevanju.

Veste  kako najbolje izkoristiti svoj parfumček? Glavno vlogo lahko igrajo določene točke na vašem telesu. Da lahko svojo dišavo dobro izkoristite je pomembno, da jo razpršite po določenih delih na vašem telesu.

Katerih? Verjetno si že slišal/a, da je parfum najbolje nanašati na vrat in zapestje, in najverjetneje to tudi počneš a ne? Pa saj to počnejo vsi. Morda je res, da sta ta dva mesta primerna za nanos, a zagotovo ne najbolj primerna za obstojnost in izrazit vonj. Vsaj dokazano ni, da bi bila kaj bolj primerna kot katero drugo. Nekako klišejsko velja, da parfum pride najbolj do izraza tam, kjer imamo najmočnejši utrip srca, ker so tam mesta tudi najbolj topla. A moramo te razočarati, prav nič od tega ni dokazano in se vse skupaj uporablja zgolj iz navade in lahko bi rekli, da se ta navada prenaša iz roda v rod, brez neke konkretne razlage. Ker počne mama ali sestra, pa bom tudi jaz. Znano?

Torej kam? Zate imamo tri predloge. Zgornji del zapestja, lase in oblačila. To so tri mesta na katerih bo tvoj parfumček prišel najbolj do izraza, saj je recimo zgornji del zapestja mesto, kjer je pretok zraka večji, lasje in oblačila, pa bodo zaradi olj v parfumu bolj vpila dišavo samo in posledično bo vonj močnejši ter seveda bolj obstojen. Kaj praviš? Obljubimo, da se splača poizkusiti.

Dovoli svojemu parfumčku, da pride do izraza in izkoristi njegov vonj in moč maksimalno. Seveda, pa ne pozabi, da je obstojnost in moč parfumčka odvisna predvsem od količine vsebnosti olj v dišavi sami. V kolikor je teh malo, dišava v nobenem primeru ne bo imela velike moči in obstojnosti. Zato se pred nakupom dobro pozanimajte in seveda preverite vsebnosti dišave. In naj vas ne zavede cena. Čeprav je od nje veliko odvisno, pa je le ta včasih daleč od tega, da daje pravo vrednost dišavi.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj