Katera dišava je primerna zame?

Katera dišava je primerna zame?

Med seboj smo si različni tako po karakterju, aktivnostih v katerih radi uživamo, stilu oblačenja, kot tudi po tem, kako dojemamo ter kako nam pristajajo dišave. Vsi  ti dejavniki vplivajo na to, da moramo dobro premisliti in biti pozorni, da izberemo zase primerno dišavo ter sam stil oblačenja.

  1. Če rade nosite nežne, nevtralne in neopazne dišave, ter se rade oblačite udobno, športno, praktično, in se lahko opišete kot prijazne, preproste, radodarne, unikatne, potem so za vas primerne naravne dišave, natančneje tele note: citrusne, aromatične, zelene, mošusne, sveže cvetlične in morske.
  2. Če rade nosite dišavo kot dopolnitev svoje osebnosti, garderobe in svojega klasičnega elegantnega, konzervativnega, brezčasnega stila oblačenja, hkrati pa ste resne, učinkovite, disciplinirane, konzervativne ter perfekcionistke, potem so za vas primerne prefinjenwoman-girl-young-beautye in elegantne dišave. Za vas so primerne dišave, ki vsebujejo aldehidne, citrusne, zelene, cvetlične in lesne note.
  3. Tiste, ki nosite dišave, da pokažete svojo ženstveno stran in za nežno zapeljevanje, ter imate nežen, čuten, delikaten, brezskrben stil oblačenja, in ste tudi nežne, nostalgične, optimistične ter čutne, potem so za vas primerne ženstvene in romantične dišave. Te vključujejo sveže cvetlične, pudraste, jantarne in mošusne note.
  4. Glamurozne in samozavestne dišave pa so primerne za tiste, ki nosite dišavo, ki se ujema z vašim samozavestnim stilom ter želite pustiti za seboj glamurozen vtis… Vaš stil oblačenja je verjetno bolj drzen, zapeljiv, čuten, stilski, krojen in dramatičen. Ste same tudi čutne, direktne, močne, ekstravagantne in samozavestne? Potem so za vas najbolj primerne sladko cvetlične, orientalske, jantarne, začimbne, lesne, gurmanske in usnjene note.

Zdaj, ko se bolj poznate in veste, katere dišave vam bolj ustrezajo, pa si preglejte kateri parfumi vsebujejo note, ki vam najbolj ustrezajo.Sorodne objave:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.