Katero dišavo naj vzamem na potovanje/počitnice?

0
438

Zagotovo ste se že kdaj srečali z vprašanjem: Katero dišavo naj vzamem na potovanje/počitnice? Sploh tisti, ki vaša zbirka dišav šteje malce več dišav imate s tem najverjetneje večne težave.  Potovanja so sicer priljubljena vso leto. A še posebej so priljubljena seveda v poletnih časih. Izbira dišave za na pot je seveda pomembna. Dolga vožnja v avtu pomeni tudi manj zraka, kar pomeni, da ni najboljša ideja, da za takšno pot izberete težke in močne vonje. Priporočamo, da se v takšnih primerih odločate za izjemno nežne in lahke vonje, ki ne bodo motili ostalih potnikov. Seveda velja enako za avtobus, ali pa še bolj. Si predstavljate poln avtobus potnikov in vsak z svojo najmočnejšo dišavo? Najbrž ne. Ko se v to vmeša še hrana je seveda poln vse prej kot popoln. Zato pazljivo pri nanosu in izbiri. Naj velja manj je več.
Kaj pa ko potujete z letalom? Tukaj pa veljajo še bolj stroga pravila. Seveda ta osnovna, ki veljajo za avto in avtobus jasno ostajajo. A tukaj morate biti pozorni tudi na količino tekočin, ki jih lahko vzamete s seboj na letalo. Verjetno vam ne bi bilo nič kaj zabavno če bi na letališču letel v koša vaš najljubši Chanel ali Dior kajne? Zato vam svetujemo, da se pri letališki družbi o tem kakšne količine in pakiranja so dovoljena. Vsekakor bolje preventiva kot negativna presenečenja na letališču kajne?

In kot zadnje kar velja prav za vsa potovanja in prevozna sredstva. Razmislite katere dišave vam bodo prišle prav. Vse to je odvisno kam greste, kakšna bo temperatura in v kakšnih situacijah se boste tam znašli. V kolikor greste počivat na plažo vam bo najbrž dovolj lahek poletni vonj, v kolikor pa načrtujete tudi nočna pohajkovanja vzemite seveda še kaj malce bolj glamuroznega. Nikakor pa ne pretiravajte ter nosite dišave situaciji primerno. Verjetno vam ne bi bilo prijetno, če bi se prav cela plaža spraševala in obračala za vami od kod ta močan vonj po dišavi kajne?

Še enkrat – manj je več. Upoštevajte to pri izbiri in nanosu, ter predvsem uživajte v vašem potovanju in počitnicah.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj