Kdo je Tommy Hilfiger?

0
672

Zanj ste že zagotovo slišali. Če ne drugače ob obisku kakšne parfumerije ali drogerije. Morda kakšne modne trgovine ali trgovine s čevlji. Ja tako vsestranska je ta znamka in tako vsestransko je njegovo ustvarjanje. Želiš izvedeti kaj več? Potem sledi našemu članku.

Thomas Jacob Hilfiger je oblikovalec za Tommy Hilfiger oblačila in dišave. Rojen in vzgojen v New York, je začel v modni industriji kot trgovec na drobno. Odprl je svoj prvi butik pod imenom The People’s Place, za katerega je oblikoval oblačila pod imenom Jacob Alan.

Kasneje se je razširil v majhno verigo, kar ga je spodbudilo, da je postal oblikovalec. V letu 1984 je ustanovil korporacijo Tommy Hilfiger, in predstavil svojo prvo linijo moških oblačil. Znan po svojem klasičnem ameriškem slogu in pogosto z rdečo, belo in modro barvo. Te barve, pa so tudi del logota Tommya Hilfilgerja, ki je seveda že na daleč prepoznaven in znan vsem.

Sodeloval je z različnimi umetniki in znanimi osebnostmi, kot so Aaliyah, Britney Spears, David Bowie in Snoop Doggy Dogg. Partnerstvo z glasbenico Beyoncé Knowles je privedla do uvedbe True Star in vonjev True Star Gold.

Moška dišava True Star Men je navdihnila z glasbenikom Enriqueom Iglesiasom. Dišave Hilfigerja se proizvajajo v povezavi z Estee Lauderjem. Prvi vonj, Tommy for Men, je bil uveden leta 1995. Njena ženska spremljevalka, Tommy Girl, je bila ustvarjena leta 1996. Dišave so še vedno pomemben del Tommy Hilfiger blagovne znamke. Dišeče Tommy Hilfiger so pripravili v sodelovanju z parfumerji Trudi Loren, Rodrigo Flores-Roux, Aurelien Guichard, Annie Buzantian, James Krivda, Harry Fremont, Givaudan, Calice Becker, Yann Vasnier, Alberto Morillas, Stephen Nilsen, Steve Demercado, Frank Voelkl, Patricia Bilodeau, Raymond Matts in Christophe Laudamiel.

Odlične dišave, ki jih nikakor nihče ne spregleda. In odlične dišave, ki si zaslužijo mesto na vaši polički. Velja pa še omeniti, da je v kolekciji njegovih dišav nekoliko več izbire na prvi pogled za moške. A temu ni tako, če preštejete njegove dišave za en in drugi spol, prav nobenemu ni dal prednosti in prav vsak bo našel v njegovi zbirki vonj, ki mu bo všeč in ga bo z veseljem uporabljal.

Pa ti – a veš kdo je Tommy in imaš kakšno njegovo dišavo? Še ne? Potem, pa pohiti, saj zamujaš fantastične vonje njegovih dišav.

Vsekakor pa dišave niso vse, kar ti lahko ponudi Tommy Hilfiger. Tukaj je seveda še veliko več. Od modnih dodatkov, čevljev, oblačil in celo ur. Svoj videz lahko tako s pomočjo te znamke dovršeno dodelaš od glave do pet ter seveda za piko na I dodaš še kakšen njegov odličen parfum.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj