Kenzo Jeu d’Amour Félin

0
593

Japonski oblikovalec Kenzo Takada, ki se je podal v svet mode preko revij svojih sester, je v začetku 70ih let v Parizu ustanovil dišave pod imenom Kenzo. Hiša Kenzo je kasneje dosegla zanimive rezultate in s tem tudi svetovno prepoznavnost. Do danes se je uvrstila med najbolj pomembne blagovne znamke po vsem svetu.

Novo orientalsko cvetno dišavo Jeu d’Amour Félin hiša Kenzo izdaja februarja leta 2017. Dišava, poimenovana kot najboljše skrivno orožje zapeljevanja, je predvsem za močne, energične ženske, ki vodijo igro. Tako kot v prejšnjih izdajah je nova sestava dišave podpisana v sodelovanju dveh parfumarjev, in sicer Daphne Bugey in Christophe Raynaud, ustvarjalca celotne Kenzo Jeu d’Amour Félin linije. Dišava spada v skupino cvetne arome, kjer poleg te v ospredju čutimo tudi sadno – sladki in citrusni vonj. Odpre se s sadnimi zgornjimi notami sočne klementine, sveže jagode in se združi z osrčjem cvetličnih not potonike, jasmina in tuberoze. Spodnje note pa vključujejo jantar, mošus in eterično olje pačulija.

Jeu d´Amour Félin je toaletna vodica za ženske, ki je na voljo v črni steklenički, in sicer v nekoliko podobnem stilu kot njena prvotna različica Kenzo Jeu D´Amour L´Elixir, izdana leta 2016. Obraz dišave je Louise Bourgoin.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj