Kolekcija Fragonard Flower of the year 2017

0
742

fragonard-pivoineV svetu dišav je zelo posebna vsakoletna kolekcija parfumov FragonardFlower of the year, ki je izdana vsako leto, pri znamki Fragonard pa so s kolekcijo pričeli leta 2010, in sicer z dišavo Mimosa. Le ta velja za eno najboljših, najbolj vidnih in verodostojnih dišav z notami mimoze. Vsaka dišava Fragonard je v središču pozornosti, dobro oblikovana in prikazana kot živahna in vesela.

Poleg mimoze je kolekcija slavila še drugo cvetje – vijolice, pomarančni cvet, šmarnico, sladki grah, jasmin in nazadnje peruniko v letu 2016. Letos je prestol zavzela potonika, cvetlica s čutno, ženstveno in kompleksno aromo, ki simbolizira lepoto, blaginjo in bogastvo.

Potonika je nežna rdeča, roza ali bela cvetlica z mehkim, delikatnim in rahlo sadnim vonjem, ki zakriva nežno in odprto srce. Potonika ponazarja nasprotja ženske duše, kompleksnost njenih občutij in skromnost ter iskrenost njenih čustev. Fragonard Pivoine spada v skupino cvetličnih dišav, v ospredju začutimo tudi svež in vrtnični vonj.

Fragonard želi predstaviti kolekcijo The Flower of the year 2017 v svojih trgovinah. Kolekcija vsebuje 50 ml toaletno vodo Pivoine (»potonika«), parfumsko milo in lepotne sete z ilustracijami cvetov potonike. Cena je dostopna, za 50 ml 17 €, sestava parfuma pa je čudovita, intenzivna in zelo verodostojna, zato je dišava primerna za vse ljubitelje potonike.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj