Kultna Annick Goutal?

0
443

Annick Goutal je bila pianistka in model.  Vendar se je kasneje povsem zaljubila v ustvarjanje dišav. Sprva je sicer začela z ustvarjanjem negovalne kozmetike, a so jo parfumi hitro prevzeli. In ni ostala neopažena. Sredi osemdesetih je bila kupljena njena družba skupina Taittinger, ki jo je pozneje kupil Starwood Kapital. Annick Goutal je umrla leta 1999 in od takrat njena hči Camille, ki ji je namenila eno od njenih dišav, nadaljuje z delom  in še naprej uspešno ustvarja dišave, skupaj s parfumerijo
Isabelle Doyen. Dišave Annick Goutal so bile ustvarjene v sodelovanju s parfumerji Annick Goutal, Camille Goutal, Isabelle Doyen, Francis Camail, Philippine Courtière in Mathieu Nardin.

Dišave so navdahnjene s čustvi in ljubeznijo. Prav zato so vse tako zelo posebne. In ženstveni prikupne. Preizkusite jih. Zagotovo vas ne bodo razočarale. Heure Excuise ali po slovensko “izjemna ura”, ki se v tem primeru nanaša na somrak, je nostalgično čudovita in ljubka cvetlična dišava za ženske.  Kot vse druge Annick Goutal dišave, je tudi ta romantična, izstopa pa še posebej zaradi perunike, ki kraljuje v osrčju dišave. Okoli nje so  dodane tudi note turške vrtnice, sandalovine, hijacinte, galbanuma in vanilije. Poleg cvetličnega izstopa tudi pudrast, zeleni, lesni in vrtnični vonj. Dišava je najbolj primerna za romantične priložnosti, za ponosne, izkušene ali vzvišene ženske. Steklenička je klasične, ovalne  in elegantne oblike v rjavo bež barvi. Na voljo je kot parfumska voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj