Lancome novost!

0
252

Lancome je lansiral novo dišavo, Idôle in super tanko stekleničko, ki je suer uporabna za shranjevanje tudi v najmanjši torbici.

Lancôme je predstavil svojo novo žensko dišavo Idôle, ki jo spremlja nov obraz znamke, ameriška igralka in pevka, Zendaya Coleman.

Lancôme je opisal kot “Vonj samozavesti in ženskosti, da bi osvojil svet”, mošusni cvetni chypre so ustvarili trije parfumerji: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina in Nadège Le Garlantezec.

Idôle vsebuje note trajnostne turške esencije rose rose, centifolia vrtnice, bergamota, hruške, jasmina grandiflorum in novega “čistega in sijajnega” akorda “, ki je pripravljen za ponovno pisanje bele strani, na kateri vsaka ženska začne svojo zgodbo”

Steklenica Idôle, ki jo je zasnoval arhitekt in industrijski oblikovalec Chafik Gasmi, je ena od najtanjših na svetu, debela le 15 mm.

Lancôme je s tem vonjem še ena blagovna znamka, ki se pridruži nenavadnemu trendu dajanja političnih in feminističnih izjav s samo parfumom. Françoise Lehmann, predsednica globalne blagovne znamke Lancôme, je dejala: „Navdušeni smo, da bomo lahko ustvarili dišavo za novo generacijo žensk, ki sprašujejo o statusu quo, se oddaljujejo od tradicije in na novo opredelijo pomen uspeha. ženske, to novo zaupanje jih spodbudi, da vsakič dvignejo prečko. Idôle je za Lancôme strateška predstavitev in z veseljem ga predstavljamo z Zendayo svetu. ”

Kaj pravite na tako prefinjeno dišavo in tako tanko stekleničko?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj