Letos obožujemo: CHLOÉ Love Story

0
286

CHLOÉ Love Story je cvetna skrivnostna dišava, ki je izjemno popularna med uporabnici. Vsako leto pride nova različica te dišave, ki prav nobene uporabnice ne pusti ravnodušne. In tako je tudi z nami. Tokrat smo se dotaknili njene Love story dišave, ki nas je čisto začarala.

  • Družina dišav: Sveže
  • Vrsta vonja: Sveže cvetje
  • Ključne note: Oranžni cvet, sliva

 

O dišavi: Ljubezenska zgodba, seveda čutna, brez duha in spontana, se nadaljuje s toaltno dišavno vodico Chloé Love Story. To je čisto zapeljevanje, ki ga lahko nosimo na goli koži. Dišava se začne z vonjem cvetov pomaranče, svežim in cvetnim vonjev, ki zapelje naše čute in čute vseh ki so okrog nas. Naslednji razpok nasturcija, nežno paprikast, se poroči z mučnim cvetom iz slivovega drevesa. Njen intenziven, a nadvse rafiniran zeleni del je poudarjen z rožnato cvetlično pisavo, ki jo zaznamuje brezskrbno veselje. Toaletna vodica Love Story ima v stekleničko zasnovano na ključavnico, ki simbolizira ljubezen in romantiko. Občutljiv trak, ki se ležerno priveže na stran, dopolnjuje ženskost naguranega stekla. Njen eleganten mat beli ovitek, vtisnjen z zlatimi črkami, je obkrožen z nežnim roza trakom, ki hrani dragoceno steklenico.

Kaj morate še vedeti? Svoboda, lahkotnost in ženskost: to so načela, na katerih je Chloé bila ustanovljena v Parizu pred več kot 60 leti. Danes je Chloéova vizija romantičnih, brez napora elegantnih življenj v konfekciji, dodatkih in dišavah.

Chloéova ultra-moderna ženska moda, ki jo je ustanovil pariški oblikovalec Gaby Aghion, je upravljala z vzletno-pristajalnimi stezami in postavila trende v Parizu leta 1950. Leta 1975 je hiša predstavila svoj parfum s podpisom, dišavo, ki še naprej vzbuja romantiko ženske Chloé.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj