L’Occitane Terre de Lumière: Zlata ura v Provansi

L’Occitane Terre de Lumière: Zlata ura v Provansi

       terre de lumiere

 

Konec februarja 2017, je hiša kozmetike L’Occitane en Provence, predstavila nov parfum, z imenom Terre de Lumière, kreacijo treh znanih parfumark, predstavnic slovitega Givaudana, Calice Becker, Shyamale Maisondieu in Nadège Le Garlantezec.

Ta nova dišava je bila ustvarjena kot počastitev lepote in poetike večerne svetlobe:

»Ko dan pride h koncu in se nebo obarva z zlatim žarenjem, se čas ustavi na višku svoje sijoče lepote. To je zlata ura.«

 

Terre de Lumière je resnično inovativna dišava in prvi gurmansko-aromatični vonj, ki je prišel izpod taktirke L’Occitanea. Parfum, ki se mu ne moreš upreti. Z njo L’Occitane odpira novo poglavje. S pomočjo kolekcije Terre de Lumière, so želeli odpreti srce ter izraziti svoja čustva in občutenje trenutka. Da bi začeli na novo, so morali stopiti korak nazaj od običajnih mono-dišav, in se tako približali nečemu presenetljivemu in lepemu. Terre de Lumière je parfum mnogih razsežnosti in odtenkov.

To, da se blagovna znamka Terre de Lumière smatra za njihov prvi gurmanski »Eau de Parfum«, je na nek način zelo zanimivo. Sicer ni, da se ne bi strinjali, ampak spomnimo se, na primer, nekaj čudovito gurmanskih, medenih, L’Occitaneovih vonjav iz let 2007, 2009 in 2010. V preteklosti so že ustvarili kar lepo število zavidljivih parfumov, za katere bi težko rekli, da so serijski ali predvsem komercialne narave.

Kakorkoli že, Terre de Lumière je močan, medeno-jantarni akord, ki mu sledi na ducate različnih tonov in tekstur, ki sovplivajo eden na drugega: Vonj po pralinah, z drobljivo, raskavo strukturo, se spremeni v temno in gladko sladkobo (s kančkom grenkobe) ajdovega medu, le zato, da se lahko kasneje poigra z lahko, pudrasto-mineralno noto, ki spominja na cvetni prah, z mošusastim tonom matičnega mlečka.

Vsi ti poudarki in nianse so čudovito uravnoteženi. Slikajo nam atmosfero pozlačenega večera, ko zahajajoče sonce, s tekočim jantarjem svojih sončnih žarkov napolni vaše dlani, na vaša ramena spusti najfinejši cvetni prah in ustvari trenutek svetlobe, ki žari iz notranjosti vsega v okolici.

To kolekcijo vam toplo priporočamo, kot edinstveno izkušnjo, zlasti če ste ljubiteljica jantarja, medu in zlatih odtenkov. Poleg parfuma, v kolekciji Terre de Lumière najdete tudi aromatični gel za tuširanje, svetlikajoči se balzam za telo, kremo za roke in milo.

 

 

 

 Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.