Marc Jacobs – Decadence vonj po jeseni?

0
312

Marc Jacobs z Decadence je ustvaril pravi vonj jeseni. Steklenička je zelo zanimiva in privlačna, ki vas skoraj že brez tega da bi dišavo sploh povonjali prepriča v nakup. Jesen je čas za nove vonje, ki so malce bolj topli. Saj tako ustvarijo prijetno zgodbo v hladnejših dneh. 

Ta lesena cvetna dišava je dovolj čudovita, da se ponaša z drobnimi dodatki in se ponaša z vrhunskimi notami italijanske slive, iris rože in žafrana. Osnovne note vključujejo vetiver, papirusni gozd in tekoči jantar.

TOPLOTA SLIV – Sočna odprtina z italijansko slivo in glamurjem rožice irisa, obkrožena s šafranom.

LUKSUZNO SRCE – Zastrupitev cvetov z bolgarsko vrtnico, jasminom sambakom in orisom, kar ustvarja bujno ekstravaganco.

SAMOSTOJNOST – Razkošna čutnost žari s tekočim jantarjem jantarja, vetiverjem in papirusa za razkošnost, ki se zadržuje pred samostojnostjo.

Dekadenca je končni izdelek oblikovalca, ki je zasnovan kot pametno prikimavanje modne estetike Marca Jacobsa. Dekadno ženska steklenica, navdihnjena z Marcovo klasično obliko torbice. Na pokrovčku je zlata veriga in globoko zeleni tisk. Na pokrovčkih visi veriga iz črnih resic. Magneti pritrdijo pokrovček na zeleno steklenico, tako da lahko celotno stekleničko nosi veriga.

Prav posebna je kajne? Naj vas popelje v svetlo in sončno jesen z njeno posebno ekstravaganco tako v vonbju kot izgledu. Marc Jackobs va bo popeljal v to lepo jesen.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj