Mercedes-Benz Kolonjska voda za moške

0
565


Mercedes-Benz For Men Cologne
 je nova dišava za moške, ki je že na voljo na trgovskih policah v nekaterih azijskih državah, drugod po svetu pa bo na voljo od decembra 2016 naprej.

mercedes-benz-cologne-for-men
Vir: http://www.fragrantica.com/

Mercedes-Benz kolonjska voda za moške je kombinacija tradicionalne kolonjske vode in moderne elegance in dinamike. Dišavo je razvil parfumer Olivier Cresp, sama kompozicija parfuma pa je podobna kolonjski vodi Dior Homme. Cresp primerja svojo novo kreacijo z občutki miru, ko stojiš bos na mivki na plaži in v daljavi zreš v obzorje, vse je preprosto in iskreno. Gre za preprosto dišavo, ki izžareva tradicijo ter svežino in energijo. Je dišava, ki jo lahko nosimo vsak dan tako v službi, denimo v pisarni, kot v svojem prostem času, ko smo zunaj z družino ali prijatelji v nedeljskem popoldnevu.

Mercedes-Benz kolonjska voda za moške  spada med citrusno aromatične dišave, njene glavne note pa so citrusne, sladke, lesne, mošusne, začimbne in aromatične. Dišava se odpre s citrusnimi zgornjimi notami grenivke, mandarine, brazilske pomaranče in roza popra. Nadaljuje se s srčnimi notami ingverja, verbene in svežih not, vse skupaj pa zaokrožijo spodnje note svetlega lesa, vetiverja in mošusa.

Steklenička je lepa, klasična, v vodno zeleni barvi, s srebrnimi in belimi dodatki na pokrovčku. Dišava bo na voljo v 40, 75 in 120 ml steklenički.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj