Moonlight in Heaven By Kilian

0
593

Moonlight in Heaven »mesečina v nebesih« iz leta 2016, je aromatična dišava za moške in ženske, ki jo je izdala blagovna znamka By Kilian. Podjetje nosi ime znanega strokovnjaka za parfume Kiliana Hennessya, vnuka ustanovitelja skupine LVMH. Kasneje je Kilian v skladu družinske tradicije začel svojo pot vodenja lastnih dišav oz proizvodnje luksuznih izdelkov. Parfumarka oz nos omenjene moške in ženske dišave je Calice Becker. UstaMoonlight in heavennovitelj podjetja je svojo veliko zamisel in iznajdljivost o možnosti večkratnega polnjenja stekleničk uresničil pri določenih dišavah in s tem posledično pristopil prijazno do narave, z manj odpadne embalaže. Dišave pa je namestil tudi v stekleničke lepe oblike in barv kot dodatek v bivalnih prostorih.

Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2007. Trenutno se še vedno razvija in prikazuje popolno prefinjenost dišav tako v obliki kot tudi vonju.

Moonlight in Heaven je aromatična, tropsko – sadna in cvetna dišava, ki nam prikliče nebesa. Dišava se odpre s citrusnimi zgornjimi notami grenivke, limone in rdečega popra. Osrčje sestavljajo kokos, mango in vonj riža, na koncu pa se združi s spodnjimi lesnimi notami zrna tonka oz lesa cumaruja in vetiverja.

Dišava je na voljo kot parfumska voda.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj