Najbolj barvita dišava: Estée Lauder Beyond Paradise

0
448

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Njihova inovativna, energična in strokovnaEstée Lauder Sensuous Parfumska voda Ženska dišava zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res?  Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo komplimentirali vsako priložnost z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Estée Lauder Beyond Paradise Ženska dišava je kot ime pove ženska dišava, kar pomeni, da je primerna seveda za ženske. Vonj dišave je belo cvetje, cvetlični, citrusni, svež začimbni, zeleni. Vonj je nastal   leta 2003. Citrusni, začimbni in cvetlični vonj ki vam bo zagotovo prirasel k srcu, saj vam bo pričaral poletje prav vsak dan v vašem življenju. Dišava je sicer čisto poletna, ampak kdo si ne želi poletja sredo zime? Tudi steklenička je barvita in kar kliče po poletju.

Ste za poletje z najbolj barvito dišavo?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj