Napoved dišave: Calvin Klein – Euphoria Blush

0
301

Euphoria Blush je najnovejši parfum iz kolekcije dišav Calvin Klein. Čutno gurmansko aromo, Euphoria Blush, sta razvila parfumerja IFF Jeanmarc Chaillan in Yves Cassar.

Evforija vas bo zasvetila od navdušenja Formulacija Euphoria Blush je sveža in poživljajoča sadna cvetna aroma, s čutnimi tankostmi v ozadju. Vključuje sadno malino, robido in mandarino, ki se je v začetku prepletala s srčnimi notami Rose Essential LMR, jasminom in orhidejo ter v končni sledi uravnotežila z lesnim belim jantarjem in čokolado. Steklenica Euphoria Blush je osvežena izdaja steklenice Euphoria Calvin Klein s podpisom.

Vključuje prefinjen senčnik vrtnic in tanko srebrno prevleko, izklesano z logotipom Calvin Klein. Svilena teksturna škatla je obarvana v istem rdečem odtenku v naklonu. Močno nedolžno rdečilo Euphoria Prišla je rdeča izkušnja za novo oglaševalsko kampanjo, ki bo Mica Arganaraz predstavila kot nov obraz Euphoria Blush. Po znamki Arganaraz “izzove močno nedolžnost”, ki uteleša modni in čutni duh vonja.

Euphoria Blush Calvin Klein bo na trgu po vsem svetu na začetku februarja 2020 ravno prav za Valentinovo darilo kajne?

V kolikor pa ne morete počakati nanj, pa lahko že sedaj v parfumerijah kupite originalno različico EUPHORIA. Euphoria se zgleduje po mitskih, seksi in eksotičnih notah orhideje, ki ustvarjajo resnično skrivnostno in ženstveno dišavo. Vrh se odpira s prahom granatnega jabolka in sočne persime, ki ji sledi skrivnostna in opojna mešanica bogate orhideje in rosnega cveta lotosa. Presušitev pušča trajen podpis tekočega jantarja in mahagonijevega lesa, seznanjenega s čutnimi mošusi in zasvojenostjo s kremo.

Boste počakali ali izbrali kar takoj? Kakorkoli zagotovo bo ta dišeč nakup prava odločitev.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj