Narciso Rodriguez – Fleur Musc for Her

0
911

narciso-rodriguez-fleur-musc-for-her-edpFleur Musc For Her je nova unikatna, kvalitetna, nežna in prefinjena dišava z zapeljivim in seksi dodatkom mošusa. Takšna je prav vsaka dišava Narciso Rodriguez, s svojo posebno osebnostjo in lastnostmi. Njihove dišave so primerne za vsakega ljubitelja mošusa.

Prva dišava Narciso For Her Eau De Toilette je bila izdana leta 2003, ustvarjena pa je bila v sodelovanju s parfumerjema Christine Nagel in Francisom Kurkdjianom. Nova dišava Fleur Musc For Her prihaja v trgovine marca 2017. Glede na sestavo dišava poudarja cvetlične note vrtnice in potonike, mošus, jantar, poleg tega pa še začimbne note roza popra in zemeljske note pačulija.

Fleur Musc predstavlja pogumno in strastno ženstvenost, hkrati pa izžareva šarm in gracioznost. Spada v družino cvetlično lesno mošusnih dišav, v ospredju pa se čuti tudi vrtnični, pačulijev in svež vonj. Odpre se z začimbnimi zgornjimi notami roza popra, kateremu sledijo srčne note vrtnice, potonike in mošusa, vse skupaj pa zaokrožajo spodnje note pačulija in jantarja.

Steklenička je klasične, pravokotne oblike, hkrati pa elegantna v lepi in umirjeni roza barvi. Barva razkriva strasten karakter te roza cvetlične dišave. Dišavo je ustvarila parfumerka Calice Becker, na voljo pa je v dveh velikostih, kot 50 ml (cena 79 €) in kot 100 ml (cena 108 €) parfumska voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj