Ni dneva brez dišave

0
527

Ni dneva brez dišave? Ali ni dišave brez dneva? Tisti, ki obožujemo dišave, si seveda ne znamo predstavljati dneva brez dišav. Oziroma dneva, ko nase ne nanesemo dišave, ne glede na to kje se nahajamo. Sama uporabim prav vsak dan dišavo ne glede na to kje se nahajam in v kakšnih situacijah se znajdem. Dišave so pač del nas in del naših dnevov. Poskrbijo za našo večjo samozavest, za lažje premagovanje ovir, za boljšo koncentracijo, za dvig razpoloženja ali za pomiritev. Dišave so pač tisti univerzalni olepševalnik dneva bi lahko rekli. Kakorkoli dišave imajo večjo moč, kot si lahko predstavljamo ali kot lahko razumemo. Ker pa se dišavimo v prvi vrsti in predvsem zase, to da smo doma, ni ovira, da ne izberemo zjutraj svoje najljubše dišave. Zakaj pa ne bi dišali skozi dan sami sebi tudi če smo doma.

Večkrat slišim zmotno razmišljanje ljudi, ki pravijo, da se ne dišavijo ko so doma. Zakaj le? Če pa ostajajo doma? Ljudje se bi morali zavedati, da se v prvi vrsti moramo nadišaviti zase. Če dobro razmislimo, bi se nadišavili z dišavo ki nam ne diši? Verjetno ne a ne? Zakaj pa ne v kolikor razmišljamo v smeri, da se ne nadišavimo z dišavo ko smo doma? Če se dišavimo samo za okolico, potem je tako vseeno, če nam dišava diši ali ne. Razumeli bistvo? 🙂

Torej dišavimo oziroma dišave uporabljamo v prvi vrsti zase, za svoje boljše počutje in za svojo boljšo samopodobo oziroma samozavest. In verjetno se želimo tudi doma počutiti dobro kajne? Uporabljate dišave zase, odlično se počutite tudi doma. In ko vam dišava zadišala doma, ko se počutite najbolj varno, vam bo ta ista dišava dišala tudi ko se boste z njo nahajali nekje drugje in vam bo morda zaradi tega dajala še malo več varnosti in udobja.

Dišave so zato, da se nosijo in uporabljajo. Uporabljajte jih zase in zgolj zaradi sebe. Le tako bodo dišave v vašem življenju izpolnile svoj namen, le tako boste dojeli in dobili bistvo dišav.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj