Nova dišava Aerin Rose de Grasse d’Or

0
652
aerin-lauder-rose-de-grasse-d-or
Vir: www.fragrantica.com

Aerin Lauder je naznanila izdajo nove dišave Aerin, Rose de Grasse d’Or, nove različice razkošne dišave Rose de Grasse, s katero je začela ekskluzivno kolekcijo Premier Collection leta 2015. Nova dišava ne bo le nadaljevanje predhodnice, temveč popolnoma nova dišava, pravijo pri podjetju Estee Lauder.

Rose de Grasse d’Or je cvetlična dišava za ženske, prevladujejo pa note usnja, pačulija, vrtnice ter agarjevega lesa, lesne in mošusne note. To je razkošna, ekskluzivna in omejena različica dišave, vsaka steklenička pa bo ročno pobarvana z 18-karatnim zlatom. Temu primerna naj bi bila tudi cena, okoli 950 $ za 100 ml stekleničko. Ekskluzivno naj bi jo prodajali le v trgovini Saks, New York City. Dišava naj bi prišla na trgovske police junija ali julija 2017 in bo naprodaj le omejen čas.

Dišava vsebuje sicer le spodnje note, ki so sestavljene iz bolgarske vrtnice, pačulija, cedre, agarjevega lesa, usnja in mošusa. Dišava je posvečena najljubši roži Aerin, vrtnici.

Aerin Lauder je začela s svojo znamko kozmetike in dišav pod svojim imenom, sicer pa pod okriljem matičnega podjetja Estee Lauder, leta 2012. Njene dišave so predvsem klasične, cvetlične, z sugestivnimi imeni in privlačnim oblikovanjem. Večina njenih dišav ima tudi ujemajoč komplet izdelkov za nego telesa, kopel in mini deodorant.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj