Nova dišava Bvlgari – Aqva Pour Homme Atlantiqve

0
657

bvlgari-aqva-pour-homme-atlantiqveMarca 2017 prihaja na trgovske police nova različica dišave Bvlgari Aqva Pour Homme z imenom Aqva Pour Homme Atlantiqve. Parfumer nove dišave je isti kot prvotne, in sicer Jacques Cavallier.

Aqva Pour Homme Atlantiqve je osvežujoča, energije polna vodna dišava, navdohnjena z močjo atlantskega oceana. Jacques Cavallier je razvil note »morskega jantarja«, ki naj bi vzbujale note globin oceana, ki so v osrčju kompozicije parfuma. Odpre se z zgornjimi notami citrusov kalabrijske bergamotke in sicilijanske limone ter vodnih not. V osrčju je kombinacija ambergrisa in morskih not, spodnje note pa zaokrožajo dišavo z lesnimi notami vetiverja, pačulija, sandalovine in benzoina. Aqva Pour Homme Atlantiqve spada med lesno vodne dišave, v ospredju pa je tudi aromatični, citrusni in morski vonj.

Dišava je na voljo v 30 ml, 50 ml in 100 ml embalaži kot toaletna voda. Steklenička dišave je ovalno okrogla, v modri barvi morskih globin, z belimi barvnimi dodatki. Poleg parfuma so na voljo tudi 200 ml balzam za po britju, 200 ml šampon in gel za tuširanje v enem ter 75 gr deodorant v stiku.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj