Nova dišava Jil Sander – Softly Jil Sander

0
528

jil-sander-softly-edtLinija dišav Jil Sander predstavlja s parfumom Simply iz leta 2014 preprosto eleganco in prefinjenost. Sledila ji je še dišava Simply Jil Sander Eau de Toilette ter kolekcija The Art of Layering, ki jo sestavljajo tri dišave Touch of MandarinTouch of Violet and Touch of Leather, vse pa so izšle leta 2016. Moška različica dišave pa se imenuje Strictly Jil Sander.

Softly Jil Sander je nova dišava kolekcije, ki izide januarja 2017. Softly je posvečena ženskam, ki se želijo prepustiti dnevnim ritualom mehkobe in udobja. Nežna cvetlično lesno mošusna kompozicija dišave je kreacija parfumerke Nathalie Lorson. V ospredju dišave je tudi belocvetni, pudrasti in svež vonj. Softly se odpre z zgornjimi notami magnolije, ingverja in bombažnih cvetov in se nadaljuje v cvetlično osrčje iz jasmina, pomarančnih cvetov in heliotropa. Spodnje note zaokrožijo dišavo z notami sandalovine, mošusa in vanilije.

Steklenička je preprosta, lepa, valjaste oblike in v svetlo modri in beli barvni kombinaciji. Dišava je na voljo kot toaletna voda, na voljo pa so tudi drugi izdelki za nego telesa – olje za telo, gel za tuširanje, piling za telo in mleko za telo.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj